Dryžuotas Tracksuit Moterų Ilgas Moterų Kostiumai Mados Atsitiktinis Moterų Kostiumai Rudenį, Paltai Ir Kelnes Dviejų dalių Moterų Kostiumas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.95

€19.32

-32 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1.100% Brand new.

2.Galimos spalvos:mėlyna,juoda,žalia,mėlyna,vyno raudona,mėlyna,navy

3.Dydis:S M L XL

Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šis rinkinys (Visos matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colis) Dydis/cm, Pečių, Krūtinės Juosmens Rankovės Klubo Top Ilgio Kelnės Ilgis S 38 93 68 60 96 60 95 M 39 97 72 61 100 61 97 L 40 101 76 62 104 62 99 XL 41 104 78 63 106 63 100

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio. Ačiū!

Prašome palikite mums 5 žvaigždžių grįžtamojo ryšio, kaip tai :

viena moteris viršuje

Mandagumas:

Saugumo sumetimais, mes repack prekes į kitą maišelį ar dėžutę, siekiant išvengti žalos siuntimo metu, taigi yra ne originalo langelyje įtraukti. jei u tikrai reikia originalo langelyje, pls palikti pranešimą kai jūs padaryti užsakymą.

Mes priimame alipay čia.

1.Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers,Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.

2.Jūs galite taip pat užmokėti pasirinkite debeto kortelės įskaitant Maestro ,solo,Carte Bleue,PostePay,Cartasi,4B ir Euro6000.

3.Daugiau mokėjimo būdą, bus galima rasti Salve.lt ateityje.Kaip ilgai, kaip jūs padaryti sumokėti per Salve.lt,Jūsų pinigai bus protectd pagal sąlyginio Deponavimo automatiškai.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "China Post" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 30 darbo dienų. Dauguma straipsnių bus pristatyti per 1 mėnesį , o ten bus vėluojama kažkas, ką galime

ne kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras). Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

*Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Pakuotės Svoris 0.36kg (0.79lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Stilius Atsitiktinis
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Dydis S, M, L, XL
Uždaryti Tipas Nėra
Medžiaga Poliesteris,Spandex
mados sportinis kostiumas moterims
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas JYCGOODLUCKY
Modelio Numeris Vienas šimtas vienuolika tūkstančių aštuoni šimtai penkiasdešimt
Lytis Moteris
Atsitiktinis Dviejų Dalių Komplektas
Apykaklės Golfo
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Sexy Moterų sporto drabužiai
Modelio Tipas Dryžuotas
Du dryžuotas dviejų dalių kostiumai moterims
Dviejų Dalių moteris rinkinys
Apdaila Zip
Ziajać Ilgis(cm) Visas Ilgis
kostiumas moterims's sportiniai kostiumai
Rudenį moteriški rinkinys
Aukštos Kokybės 2 vnt moterų rinkiniai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Veikia moterims's sportiniai kostiumai
spalva Juoda

Parašyti atsiliepimą

Dryžuotas Tracksuit Moterų Ilgas Moterų Kostiumai Mados Atsitiktinis Moterų Kostiumai Rudenį, Paltai Ir Kelnes Dviejų dalių Moterų Kostiumas

Dryžuotas Tracksuit Moterų Ilgas Moterų Kostiumai Mados Atsitiktinis Moterų Kostiumai Rudenį, Paltai Ir Kelnes Dviejų dalių Moterų Kostiumas

1.100% Brand new. 2.Galimos spalvos:mėlyna,juoda,žalia,mėlyna,vyno raudona,mėlyna,navy 3.Dydis:S M L XL Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šis rinkinys (Visos matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colis) Dydis/cm, Pečių, Krūtinės Juosmens Rankovės Klubo Top Ilgio Kelnės Ilgis S 38 93 68 60 96 60 95 M 39 97 72

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai