Odos užspaudimo rankų darbo "pasidaryk pats" rankinių įrankių aukštos kokybės slėgio medžiaga ištisus audinio turo lygiosios

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.86

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kaip tinkinti logotipą, liejimo formos/antspaudas?

Siųsti Dizaino---->Susisiekite su mumis dėl Kainų---->Užsakymas Internetu

1. Už nuotrauką,prašome būti aiškūs ,ir pasakyti mums, jums konstrukcijos dydis (ilgai dydžio ar masto dydis)

2. Vektoriaus norimą failą,jei turite,atsiųskite mums (PDF,AI,CDR,EPS,EWG,DXF...)

3. Prašome contace mus visų pirma dėl Salve.lt jei į visus klausimus. Ačiū!

--->

********************************************************************

1. Mes atsiųsime į registracijos adresą, kuris rodo Salve.lt; 2. Mes neturime turėti jokių muitų ar mokesčių; 3. Apskritai, galima laivybos metodai yra šie: DHL, EMS, UPS, FEDEX ir pan. Mes padarysime viską, kad pasirinkti labiausiai priimtiną vieną tau. Jei norite nurodyti vieną, prašome pranešti mums pirmą kartą. 4. Jei turite kitų klausimų, kad reikia mūsų pagalbos, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu. Jūsų patenkinamas yra tik mūsų siekimas. Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs esate patenkintas savo pirkiniu. PRAŠOME nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti, mes padarysime viską, kad išspręstų visas problemas, su jumis. Ačiū!

Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrankiai tipas Kita
Naudoti Siuvinėjimo
Medžiaga Plieno
Tipas Siuvimo Adatos

Parašyti atsiliepimą

Odos užspaudimo rankų darbo

Odos užspaudimo rankų darbo "pasidaryk pats" rankinių įrankių aukštos kokybės slėgio medžiaga ištisus audinio turo lygiosios

Kaip tinkinti logotipą, liejimo formos/antspaudas? Siųsti Dizaino---->Susisiekite su mumis dėl Kainų---->Užsakymas Internetu 1. Už nuotrauką,prašome būti aiškūs ,ir pasakyti mums, jums konstrukcijos dydis (ilgai dydžio ar masto dydis) 2. Vektoriaus norimą failą,jei turite,atsiųskite mums (PDF,AI,CDR,EPS,EWG,DXF...) 3. Prašome contace mus visų pirma dėl Salve.lt jei į visus klausimus.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai