2vnt Ištraukiama Ratas Putėsiai Žiedas & Square Pelėsių Bakeware Nustatyti Nerūdijančio Plieno Tortas Pelėsių Reguliuojamas Tortas Dekoravimo Kepimo Įrankis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.57

€14.46

-19 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2vnt / komplektas Aukščio Nerūdijančio Plieno

Torto Formą Kepimo Įrankiai

Pagal StarLinkStar

Specifikacijos: Spalva: Atsitiktinė Medžiaga: Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno Dydis: Kaip nuotraukoje Svoris:495g

Komplektą Sudaro:

2 x Nerūdijančio Plieno Tortas Putėsiai Žiedas

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Reguliuojamas skersmuo: 16 - 20 cm / 6.3 - 7.87 cm - Pelėsiai su skale, patogiau reguliuoti dydį. - Pelėsių, gali būti pagamintas mousse cake, apvalios tiramisu tortas, ir tt. Puikus pelėsių "PASIDARYK pats", maisto ruošimo, kepimo, putėsiai pyragas, pyragai, bandelės ir kt. Idealus įrankis dėžes ir papuošti savo tortą būtina duonos, pyrago parduotuvę, namus, ir t.t.

>> Laivybos Ir Tvarkymo

1. Apdorojimo Laikas: 3-5 dienas visus užsakymus.

2. Specialių pageidavimų: Prašome nurodyti jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir t.t.) Pažymi, Skyrius, kai patikrinti.

3. Pristatymas Būdas: Dauguma užsakymų (mažiau nei 2 kg) gabena Salve.lt standartinis pristatymas / Netherland Post / Šveicarijos Paštu.

Pagal $ 5 užsakymai siunčiami Pardavėjo Metodo Pristatymas.

Bet kokie kiti reikalavimai, apie siuntimo būdas, prašome susisiekti su mumis.

4. Pristatymo Laikas: Paprastai 15-60 dienų gauti užsakymą, išskyrus Braziliją.Kažkada tranzito laikas gali būti ilgas ir skiriasi, ypač per atostogų sezoną.

Susisiekite su mumis jei jums reikia pagalbos dėl sekimo.

5. Importo Muitai: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

>> Grįžti & Grąžinti

Grąžinimo Politika: Mes priimame Salve.lt grąžinimo politika; Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.

Grąžinimo Politika: Mes teikiame patikimą paslaugų politika. Jei gaunate prekes, skaldytų. Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo. Jei negaunate prekių pareiškė pristatymo laiką. Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo. Jei jums gauti prekės su kokybės problema, susisiekite su mumis pusę arba visą sumą grąžinti. Bet disatified su produkto, prašome susisiekite su mumis mūsų, o ne vietoj atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

>> Atsiliepimai

Jei jus tenkina prekė, o jos būklė yra gera, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums visiems 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jei esate disatisfied su prekės arba paslaugos, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes tiekiame geriausią sprendimą ir dirbti sunkiau, kad suteiktų jums daugiau puikų aptarnavimą.

Ačiū.

Gal jus domina :

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.55kg (1.21lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Nepadori Nuotrauka No
Formos Turas & aikštėje
Prekės pavadinimas Nerūdijančio Plieno Kolonėlė Tortas Putėsiai Žiedas
Seksualinio Pobūdžio No
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Tipas Pyragas Įrankiai
Svoris 495g
Modelio Numeris C2098SS
spalva atsitiktinai
Funkcija Įžuvinti,Eco-Friendly
Dydis As the picture
Prekės Pavadinimas starlinkstar
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo CIQ,EEB,CE / ES
naudojimo sritis Tortas Dekoravimo Kepimo Įrankiai
Pakuotė 2 Vnt/Set OPP Krepšys

Parašyti atsiliepimą

2vnt Ištraukiama Ratas Putėsiai Žiedas & Square Pelėsių Bakeware Nustatyti Nerūdijančio Plieno Tortas Pelėsių Reguliuojamas Tortas Dekoravimo Kepimo Įrankis

2vnt Ištraukiama Ratas Putėsiai Žiedas & Square Pelėsių Bakeware Nustatyti Nerūdijančio Plieno Tortas Pelėsių Reguliuojamas Tortas Dekoravimo Kepimo Įrankis

2vnt / komplektas Aukščio Nerūdijančio Plieno Torto Formą Kepimo Įrankiai Pagal StarLinkStar Specifikacijos: Spalva: Atsitiktinė Medžiaga: Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno Dydis: Kaip nuotraukoje Svoris:495g Komplektą Sudaro: 2 x Nerūdijančio Plieno Tortas Putėsiai Žiedas Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Reguliuojamas skersmuo: 16 - 20 cm / 6.3 - 7.87

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai