Deerekin 9H Grūdintas Stiklas LCD Screen Protector " LEICA MAN Typ220 / M9 / M9-P M9P Skaitmeninis Fotoaparatas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.01

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas Apsaugoti savo Skaitmeninės Kameros ekranas nuo įbrėžimų, purvo ir nuolaužų su šiuo Grūdintas Stiklas Screen Protector. Jis pagamintas taip, kad tilptų į tikslių matmenų fotoaparato ekrane. Protector ' s silikono gelio sluoksnis leidžia jį kabintis saugiai savo ekrano nepaliekant lipni likučių atsilieka. Ji yra lengva įdiegti be spąstais, bet oro burbuliukų, ir yra lygiai taip pat paprasta pašalinti. *** Pastaba: pagrindinis LCD ekranas TIK ***

Prekės Informacija

Prekės Pavadinimas: Deerekin Būklė: Nauja ( Neatidaryta / Nepanaudotų / Nepažeista ) Medžiaga: Grūdintas Stiklas (Anti-Scratch, Anti-Dulkių), Plonumas: 0.3 mm Kietumas: 8-9H Aukštos Dėžė: 95% Priedai: Alkoholio Trinkelėmis x1, Dulkės-absorberis x1, Vadovas Lipdukas x 2 Suderinama su: "Me" / M9 / M9-P Garantija: 6 Mėnesių, Kaip pritvirtinti screen protector ekrano. 1. Įsitikinti, ar nėra dulkių/purvo ant ekrano. 2. Jei yra dulkių/nešvarus, nuvalykite jį su priedais.

Produkto Vaizdai

Prašome atkreipti Dėmesį, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

Pirkėjas atsako už bet kokius importo apribojimai ir uždrausta importuoti produktai. Taip pat gali būti teisės apribojimai dėl platinimo teritorijų. Dėl to, kad jis yra beveik neįmanoma, man suvokti visus apribojimus dėl kiekvienos prekės ženklą, kiekvienos šalies, galiu prašyti, kad pirkėjas patikrina importo taisyklių, prieš pateikdamas užsakymą, ir įsitikinkite, kad prekių pristatymo adresą nėra teritorijose.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 18cm x 12cm x 5cm (7.09in x 4.72in x 1.97in)
Naudoti Fotoaparatas
Modelio Numeris DK-BLS-MAN
Prekės Pavadinimas DEEREKIN
Pakuotė Taip
Dydis AS M-E

Parašyti atsiliepimą

Deerekin 9H Grūdintas Stiklas LCD Screen Protector

Deerekin 9H Grūdintas Stiklas LCD Screen Protector " LEICA MAN Typ220 / M9 / M9-P M9P Skaitmeninis Fotoaparatas

Produkto Aprašymas Apsaugoti savo Skaitmeninės Kameros ekranas nuo įbrėžimų, purvo ir nuolaužų su šiuo Grūdintas Stiklas Screen Protector. Jis pagamintas taip, kad tilptų į tikslių matmenų fotoaparato ekrane. Protector ' s silikono gelio sluoksnis leidžia jį kabintis saugiai savo ekrano nepaliekant lipni likučių atsilieka. Ji yra lengva įdiegti be spąstais, bet oro burbuliukų, ir yra lygiai taip pat paprasta

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai