SYK30200D DC maitinimo galia 0-30 V,0-200A reguliuojamos Eksperimentinę elektros energijos tiekimo aukšto tikslumo DC įtampos reguliatorius

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€237.29

€676.30

-64 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Apžvalga

1, SYK serijos DC maitinimo šaltinis yra reguliuojamas, nuolatinės įtampos, nuolatinės srovės impulsinis maitinimo šaltinis. Šios serijos elektros energijos tiekimo su didelio tikslumo, lengvas, mažas dydis, graži išvaizda Fang, ilgą laiką, esant visiškai apkrovai ir t.t.

2, Šios serijos elektra yra plačiai naudojamas elektronikos gamybos linijas, laboratorijos, galvanizavimo, baterijos įkrovimas, maitinimo ryšių įrangos, techninės priežiūros, mokslinių tyrimų, gamybos, švietimas, ir kitų padalinių, bus naudotis prietaisu.

Nominalus veikimo sąlygos:

1, įėjimo įtampa: AC220V ± 10% 50Hz

2 aplinkos temperatūra: -8 ° C 39 ° C

3, santykinė drėgmė:

4. MTBF: 50000H

laikymo sąlygos

1, aplinkos temperatūra: -20 ° C-80 ° C

2, santykinis drėgnumas: mažiau nei 75%

Ketvirta, techninius parametrus,

1, išėjimo įtampa DC: nominalioji vertė nuolat reguliuojamas nuo 0

2, išėjimo srovė-DC: nominalioji vertė nuolat reguliuojamas nuo 0

3, įtampos stabilumas: mažiau nei lygus 1%

4, įtampos reguliavimas lygis: mažiau nei lygi 0,1%

5. Apkrovos reguliavimas: mažiau nei lygus 1%

6, ripple: mažiau nei 3 PROC. ĮDĖTI

Skydelis prezentacijos (1 Pav.), tai panel ir (1800W) arba mažiau energijos.

Kolegija Įvadas B žr. (2 Pav.) tarp maitinimo tai panel ir (1800W-5000W))

(1) dabartinės ekranas

(2) Įtampos Ekranas

(3)Pastovus ir apsaugos indikatorius

(4) darbiniai žibintai

(5) pastovios srovės reguliavimas

(6) Dėl nuolatinės įtampos reguliavimas

(7) 20A iš šių srovės išvesties terminalą

(8) Maitinimo jungiklis

Skydelis pristatymas galią tarp C žr. (3 Pav.) Taikymas šį skydelį (4000W - 9000W)

(1) dabartinės ekranas

(2) Įtampos Ekranas

(3) Operacinės indikatorius

(4) Pastovus ir apsaugos indikatorius

(5) įtampos reguliavimas

(6) nuolatinės srovės reguliavimas

(7) 20A iš šių srovės išvesties terminalą

(8) Maitinimo jungiklis

Galinės plokštelės pristatymas matyti (4 Pav.), Vėliau valdybos taikomųjų (1800W) maitinimo

(1) 20A virš. Išėjimo srovė terminalas

(2) AC220V įvesties prievado

Žr. galinio skydo pateikimo B (Pav. 5) Po to valdybos taikomųjų (1800W - 5000W) tarp maitinimo

(1) AC220V galia plug

(2) 20A per srovės išvesties terminalą

Žr. galinis skydelis pateikimo C (Pav. 6) Po to, valdyba, programos ir (4000W - 9000W) tarp maitinimo

(1) AC220V galia įvesties jungtis

(2) 20A per srovės išvesties terminalą

SYK (serija tipą ir dydį lentelėje

Naudojant metodai ir atsargumo priemonės

1. Patikrinimas prieš electrify: Po perjungimo elektros energijos tiekimas yra prieš tikrinant transportavimo ir sandėliavimo po transporto jeigu yra pažeistas, pvz., prarasti varžtai, ar neįprasta išvaizda, prieš ir po maitinimo laido išėjimo gnybtai yra klasifikuojamas ir drėgna, ir t.t., jei aukščiau situaciją nedelsiant.

2. laidų: sujungti žemės viela ir saugi įvesties ir išvesties maitinimo laido patvirtinę ryšys yra teisingas, tik darbas po bendros įmonės.

3.be apkrovos elektros energija: įjunkite galios jungiklį, reguliuoti potenciometras nuolatinį spaudimą, skydas, tada voltmeter ant skydelio turėtų būti grindžiamas jūsų pakoreguota ir tol, kol jums pagaminti atitinkamo keisti reikiamą įtampos vertę.

4.reguliuoti išėjimo pastovaus srauto vertė: Ze paspauskite pažymėtas skydas prijungtas tarp išėjimo ir apkrovos prijungtas prie laido, (pastaba vielos skerspjūvio plotas turi būti pakankamai didelis), ir patvirtino, kad nuolat po apkrova yra tvirtai sujungti reguliuoti skydelio srauto potenciometras į jūsų pageidaujamą pastovaus srauto vertė (atkreipkite dėmesį, kad tik maža dabartines aplinkybes tai yra įmanoma, pasinaudoti šia funkcija) Bendrosios Išlaikyti pastovią potenciometras pagal laikrodžio rodyklę į maksimalią, kitaip jis sukels išvesties galia negali būti pakrautas, nes ji leidžia apriboti valstybės valdžią.

5. darbo aplinkos: nenaudokite, nes Tun šaltinio apkrovos, kai darbas yra žmonių viduje, šilumos ir, jei šiuo metu lauke temperatūra yra per aukšta, bus sumažintas efektyvumą, elektros energijos tiekimo ir sunkiomis aplinkos temperatūra aukštesnė nei 39 laipsnių vietą, net sugadinta arba automatiškai išsijungia. (Rekomenduojama ne kambario temperatūros)

6. Ventiliatorius: ventiliatoriaus galia teisę tada, prašau neblokuokite oro įleidimo ir išleidimo darbe, reikia palikti pakankamai vietos taip, kad šilumos fiuzeliažo. Mašina ventiliatorius su pažangios grandinės valdymo, tik vidaus važiuoklės temperatūra viršija 45 ° C, ventiliatorius pradės savo, kadangi mažiau kaip 45 ° C, automatiškai sustabdyti.

7. Apsauga: įvesties viršįtampių, undervoltage, žaibo, išėjimo viršįtampių, nuo viršsrovių, trumpo jungimo, perkaitimo, kas išdėstyta, galimybę automatiškai įjungti apsaugos nuo įrangos sugadinimo. Apskritai apsaugos būsenos indikatoriaus lemputė žalia (pastaba nuolatinės valstybės, išskyrus atvejus) bus automatiškai išjungti galios rimtai.

8. Saugai: ne specialistų, nereikia atidaryti savo viršelyje arba vidinėje plokštės, kadangi yra aukštos įtampos linijos viduje ilgą laiką, todėl ne padaryti žalos!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 26cm x 35cm x 18cm (10.24in x 13.78in x 7.09in)
Pakuotės Svoris 45.0kg (99.21lb.)
Etapas Vienfazis
Prekės Pavadinimas hspy
Modelio Numeris SYK30200D
Naudojimas SVC
Srovės Tipas DC

Parašyti atsiliepimą

SYK30200D DC maitinimo galia 0-30 V,0-200A reguliuojamos Eksperimentinę elektros energijos tiekimo aukšto tikslumo DC įtampos reguliatorius

SYK30200D DC maitinimo galia 0-30 V,0-200A reguliuojamos Eksperimentinę elektros energijos tiekimo aukšto tikslumo DC įtampos reguliatorius

Apžvalga 1, SYK serijos DC maitinimo šaltinis yra reguliuojamas, nuolatinės įtampos, nuolatinės srovės impulsinis maitinimo šaltinis. Šios serijos elektros energijos tiekimo su didelio tikslumo, lengvas, mažas dydis, graži išvaizda Fang, ilgą laiką, esant visiškai apkrovai ir t.t. 2, Šios serijos elektra yra plačiai naudojamas elektronikos gamybos linijas, laboratorijos, galvanizavimo, baterijos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai