Nemokamas Pristatymas 2017 Plius dydžio Valtis kaklo Balta Nėrinių Sleevs vestuvių Suknelės Princesė Nuotaka Chalatai Frock Vestidos De Novia HS248

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€27.21

€29.58

-8 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dėl Matavimo metodus, yra klaida 1-3cm Dydžio 14W yra individualų dydį. Jums tiesiog reikia pasirinkti dydį 14W, ir palikti pranešimą siekiant pasakykite mums savo krūtinės, liemens, kūno aukščio ir aukščio kulniukai, kad bus gerai. Suknelė bus išsiųsti per 5-7 dienas.Jei dydis 14W negali būti atrinkta, tai reiškia, kad šis punktas negali būti pritaikytas. Mes priimame tik dydis individualų, spalvų ir dizaino negali būti pritaikyti Šį punktą vestuvių suknelė, tik, įskaitant mergina ar kitų dalykų. Visas nuotraukas rodome, kai yra reali nuotraukas, visa suknelė yra lygiai ta pati kaip nuotraukoje matyti.

!!! Mes atsisakė grąžinti, jei u nepadeda patvirtinimo muitinės. Taigi, prašome perskaityti atidžiai politikos PATVIRTINIMO žemiau. Ačiū.

Apie Tarifų

Mūsų vestuvių suknelės kainos yra forma 30USD iki 200USD, mes bus paskelbti suknelė kaip dovana ir vertę, yra 20USD, kad 150usd. Tikiuosi, kad tai galima padaryti u išvengti tarifų. Tačiau skirtingos šalys turi skirtingus standartus, pabandykite sužinoti jūsų apskrities politiką apie tarifų pirkti pirkti prekes iš oversea.Ir prašome padėti patvirtinimo, jei reikia, ačiū. Kaip Salve.lt politiką, leidimas yra pirkėjo pareiga. Mes matome, u, sutinku, tai jei pirkti mūsų prekes. Ačiū.

Apie kokybę

Mes turime daug vestuvių suknelės, kurios kaina yra apie 30USD, 40USD. Ji yra labai pigi kaina ir nemokamas pristatymas į daugelį šalių. Suknelės paprastai svoris 1kg, krovininio nėra pigus. O šios suknelės yra viskas rankų darbo. Taigi, jei u galvoti apie šių pigiai, u nebus nuvilti dėl šių vestuvių suknelė. Jei u wanna išskirtinį,porcelianas vestuvių suknelė, prašome pasirinkti mūsų vestuvių suknelė, kurios kaina per 50USD. Ačiū.

Apie tvarkymo laikas

Mes gamykla, mes gaminame daug klientų, pažadame, kad laivas iš prekių 3-5 dasy po to, kai mes gauti mokėjimo. Jei ur dydis yra individualus, suknelė bus išsiųsti per 5-7 dienas. Prašome nedvejodami paklausti manęs gabenti prekes labai greitai. paprastai 3-5 dienas. Prašome suprasti, ačiū.

Apie grąžinimo & ginčą

1. Kaip aukščiau žodžiais tariant, mes bus padaryti visa grąžinamoji išmoka, u, jei prekių nėra pristatymas po shiped iš 60 dienų ( Brazilija yra 90 dienų), todėl prašome don ' t open ginčų afer shiped iš 1-40 dienų. Prašome atkreipti dėmesį, kad prekių, susisiekite su mumis prieš atvirą ginčą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

Apie spalvas

Kai kurie klientai, paprašyti, jei balta yra balta, mes visada sunku atsakyti, suknelė yra gali ne vaiskiai balta ar sniegas baltas, tai tarsi baltos spalvos, kuri netoli dramblio kaulo, bet ne iš dramblio kaulo. Taigi, prašome žinoti, kad prieš perkant.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 35cm x 5cm (17.72in x 13.78in x 1.97in)
Rankovės Stilius Vienos Pečių
Nėščioms Moterims, No
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis/Užskaitos
Mados Elementas Iliuzija
Siluetas Kamuolys Suknelė
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, Pasirinktinis Dydis
Built-in Liemenėlė Taip
Atgal Dizainu Nėriniai
Prekės Pavadinimas ji's yiiya
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Modelio Numeris HS248
Traukinys Nėra
Talėja Natūralus
Apdaila Appliques,Nėrinių,Kristalų
Tikrasis Vaizdai Taip
Iškirpte Valtis Kaklo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas 2017 Plius dydžio Valtis kaklo Balta Nėrinių Sleevs vestuvių Suknelės Princesė Nuotaka Chalatai Frock Vestidos De Novia HS248

Nemokamas Pristatymas 2017 Plius dydžio Valtis kaklo Balta Nėrinių Sleevs vestuvių Suknelės Princesė Nuotaka Chalatai Frock Vestidos De Novia HS248

Dėl Matavimo metodus, yra klaida 1-3cm Dydžio 14W yra individualų dydį. Jums tiesiog reikia pasirinkti dydį 14W, ir palikti pranešimą siekiant pasakykite mums savo krūtinės, liemens, kūno aukščio ir aukščio kulniukai, kad bus gerai. Suknelė bus išsiųsti per 5-7 dienas.Jei dydis 14W negali būti atrinkta, tai reiškia, kad šis punktas negali būti pritaikytas. Mes priimame tik dydis individualų, spalvų ir dizaino

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai