Mados Spalvingos Silikoninės Gumos Pirkinių Nešti Paplūdimio Krepšys su O Rankena ausis rankenos Pu odos 2016

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.66

€9.04

-26 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Naudojant Vyresnysis medvilnės medžiagos,patvarus ilgai laiko, jaustis patogiai ir ne kenkia ranka. Tinka O EVA maišelį ir kitų totalizator krepšiai. Tvirtas ir patvarus,jokio blukimo,nr. badymas ranka. Spalva:kava, balta ir juoda dabar Ilgis: 70--75 cm, kaip norite , pagal jūsų poreikį koreguoti ilgis Medžiaga:Vyresnysis PU ir metalo buckel

Pakuotė:1 pora PU odos rankena, 2 vnt.

Pastaba:Dėl poveikio fotografavimo kampas ir šviesos, šiek tiek spalvų skirtumas yra leidžiama

Atsiliepimai:

Mes siekiame, kad teigiamų Atsiliepimų apie visas operacijas ir nieko mažiau nei bendras išsamiai pardavėjas reitingas (DSR) iš 5 Žvaigždučių.

Jei esate patenkintas šio sandorio, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių. Mes srtive 5 žvaigždučių paslauga, nurodant, iš anksto mūsų politiką.Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba problemų, ar parašyti mums ir suteikti mums galimybę spręsti savo problemas visų pirma, prieš suteikiant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar mažai DSR. Mes visi palikti teigiamą atsiliepimą, kai mes gavome jūsų teigiamus atsiliepimus.

Apmokėjimas ir pristatymas

Galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union" ir kt .Jei galite pateikti užsakymą pasirinkite siuntimo būdas ir mokėti už užsakymą inclubing, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 2-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grįžta

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami , pirkėjas bus atsakingas už tokias sugadinti arba prarasti, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus resposible už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes . Ačiū.

Pakuotės Svoris 0.19kg (0.42lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 19cm x 15cm x 10cm (7.48in x 5.91in x 3.94in)
Uždaryti Tipas užtrauktukas
PREK.KOD 1 poras
Stilius mados
Medžiagos Sudėtis PU Odos
Elemento Tipas Pirkinių Maišeliai
Pagrindinė Medžiaga PU
Eco-Friendly Taip
Funkcija PASIDARYK pats pasirinkti stilių
spalva Raudona, juoda , rožė raudona, mėlyna , pilka , chaki
Dydis 47--75 cm
Prekės Pavadinimas LAUKINIŲ KAČIŲ
Mados stilius Taip
Modelio Numeris pu rankenos serija
Dirželis Lašas 25inch
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Mados Spalvingos Silikoninės Gumos Pirkinių Nešti Paplūdimio Krepšys su O Rankena ausis rankenos Pu odos 2016

Mados Spalvingos Silikoninės Gumos Pirkinių Nešti Paplūdimio Krepšys su O Rankena ausis rankenos Pu odos 2016

Naudojant Vyresnysis medvilnės medžiagos,patvarus ilgai laiko, jaustis patogiai ir ne kenkia ranka. Tinka O EVA maišelį ir kitų totalizator krepšiai. Tvirtas ir patvarus,jokio blukimo,nr. badymas ranka. Spalva:kava, balta ir juoda dabar Ilgis: 70--75 cm, kaip norite , pagal jūsų poreikį koreguoti ilgis Medžiaga:Vyresnysis PU ir metalo buckel Pakuotė:1 pora PU odos rankena, 2 vnt. Pastaba:Dėl poveikio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai