Tignish 4Pcs/Daug Originalių 12W UV Lempos Šviesos Lemputės Vamzdis, Nagų UV Gelio Manikiūro Mašina Nagų Džiovintuvas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.46

€7.39

-26 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Informacija: 100% visiškai naujas 4 gabaliukai UV Lempos Lemputės pakeitimas Tinka 36W UV Lempa Džiovintuvai UV spindulių vamzdžiai, sumontuotas su UV Lempa Džiovintuvai, kuris gali būti naudojamas su įvairių rūšies UV produktų, tokių kaip UV Top Coat / UV Builder Gelio / ir pan Gali būti naudojami momentinių gelio nagai gydant Prašome įsitikinkite, kad jūsų UV lempa yra suderinama su šių vamzdžiai lempos profesionalios nagų salonas, studija naudojimui arba naudoti namuose Pakuotė: 4pcs * UV lempos lemputė pakeitimo. Spalvų Informacija:

1. Mes dirbti labai sunku pateikti geriausių atstovavimas, stiliaus ir spalvos gaminį per mūsų nuotraukos ir aprašymai.

2. Kaip Pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė, skaityti ir suprasti spalva aprašymas, kaip kad yra, spalva elementas, kurį perka. Jei esate tikri, prašome el. pašto paaiškinimo.

3. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

4. Prašome pasirinkti jūsų produktą, atidžiai ir užduoti visus klausimus prieš siūlymą. Mokėjimo

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto,visa,MasterCard,QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė,WebMoney ir banko pavedimu. Apie Laivybos:

1.Prašome įsitikinkite, kad jums naudoti vardas ir pavardė , teisingas adresas ir telefono numeris.

2.Mes atsiųsime prekės sandėlyje per 2-5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai. Visi produktai yra 100% originalus NAUJI ir patikrinti prieš vežimą.

3.Mes turime laivą Kinija Paštu, oro paštu, ir Švedija Paštu. Ir jūs galite sumokėti išlaidas, express pristatymas (apie 3-7days atvykti) pagal save, jei jums reikia produktas skubiai. Prašome susisiekti su mumis.

4.Jei jūs negavote ji per laivybos laikas, prašome susisiekti su mumis, be abejo. Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės. Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio kamščių. Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą. Apie Atsiliepimą:

1.Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, Mes galime tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas, Reitingas, Mes bus daryti tą patį už jus.

2.jei turite kokių nors problemų, ar ne patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. Ačiū! Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti mums pranešimą arba siųsti laišką viduje stoties, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. Taip pat galite kalbėtis su mūsų TradeManager : cn1514389580rpgo. Mes mylime klausimus, todėl klauskite iš karto!

Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Medžiaga UV Šviesos Vamzdis
Žvakės Tipas Lempos Lemputė
Galia 12w
Dydis App 14.2*3cm
Naudoti Nagų Džiovintuvas
LifeTime 3000 Valandų
Svoris 27G
Įtampa 12W Light Tube
Elemento Tipas Nagų Džiovintuvas
Tipas Lempos Lemputė
Prekių Kokybės Sertifikavimo CE
Kiekis 4pcs/daug
Prekės Pavadinimas tignish
Maitinimo Šaltinis Lempos Lemputė
Modelio Numeris TYC-007

Parašyti atsiliepimą

Tignish 4Pcs/Daug Originalių 12W UV Lempos Šviesos Lemputės Vamzdis, Nagų UV Gelio Manikiūro Mašina Nagų Džiovintuvas

Tignish 4Pcs/Daug Originalių 12W UV Lempos Šviesos Lemputės Vamzdis, Nagų UV Gelio Manikiūro Mašina Nagų Džiovintuvas

Informacija: 100% visiškai naujas 4 gabaliukai UV Lempos Lemputės pakeitimas Tinka 36W UV Lempa Džiovintuvai UV spindulių vamzdžiai, sumontuotas su UV Lempa Džiovintuvai, kuris gali būti naudojamas su įvairių rūšies UV produktų, tokių kaip UV Top Coat / UV Builder Gelio / ir pan Gali būti naudojami momentinių gelio nagai gydant Prašome įsitikinkite, kad jūsų UV lempa yra suderinama su šių vamzdžiai lempos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai