Kinoki Detox Pėdų Pagalvėlės Pleistrai Atpalaiduojantis Masažas Paramos Streso Pėdų Priežiūros Pagerinti Miego Lieknėjimo Natūralių Augalų Kvintesencija C059

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.13

€4.91

-36 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kiekis: 1 dėžutėje yra 10 pakelių

Aprašymas: Medžiagos:bambuko actas, chitozanas, dekstrinas, dokudami, lokvos, lapai, turmalinas, augalinių skaidulų, Vitamino C ir medienos acto. Pagalvėlės yra įpakuotas atskirai, siekiant išsaugoti šviežumą.

Dabar mes esame veikiami toksinų visur. Simptomai nuodingų perkrovos pasireikšti nuovargis, galvos skausmas, bloga cirkuliacija, lėtinis skausmas, silpna imuninė sistema, pacientams, artritas, depresija ir odos ligų ir kt. Kinoki detox pėdų pagalvėlės yra naujausias detoksikacijos terapija. Tai padeda išvengti kaupimosi toksinų kūno, tokiu būdu gerokai sumažėtų tikimybė, ligos, ligos ir pašalinti savo kūno toksinus.

Kaip padaryti, pėdų pagalvėlės darbą?

Šimtus metų, Rytų medicina suprantama toksinų keliavo žemyn organizme kaupiamas patarimai mūsų kojų ir kulkšnių. Jie taip pat suprato, kad toksinų kaupimosi sukelti daugelio degeneracinių ligų. Pavyzdžiui, kojos skausmingas reumatas dalyje nurodytų ir artritas sukėlė rūgštinės toksiškų skysčių rinkimo aplink sąnarius. indžio pėdų refleksologija. laikoma, kanalų daug gyvybiškai svarbių organų, su daugiau nei 60 akupunktūros taškus ant padų mūsų kojomis.

Kojų pagalvėlės sudėtyje yra natūralių ingredientų, kurie neturi šių akupunktūra taškų per kartu veiksmų, medinės/bambuko actas, toli infraraudonųjų spindulių energijos, ir neigiamų jonų. ši stimuliacija rezultatų suskirstymas vandens ir atliekų molekulės, kurios nemokamai stabdymų kraujotakos ir limfos sistemas. Valiklis natūraliai prasideda padais iš mūsų kojomis.

Pagrindinis poveikis Kinoki detox pėdų pagalvėlės, yra detoksikacijos. pleistrai sugers jūsų toksinų, panaudojus visą naktį. Jūs galite pamatyti, kad iš keičiasi spalvos po jį naudoti. Daugiau purvinas pamatysite pėdų trinkelėmis, daugiau toksinų ji sugeria. po to, kai jūs naudojate laikotarpiu, jie taps švaresnis kiekvieną rytą. Tai reiškia, kad dauguma toksinus iš jūsų kūno buvo išleistas. Be kojų, taip pat galite taikyti šiuos detox pėdų pagalvėlės ant kitų savo kūno dalis, įskaitant nugaros, kelio, alkūnės ir t.t.

Nauda Detox Foot Pads:

Nepageidaujamų toksinų 1.Išleidimo

Jūsų energijos lygis 2.Padidinti

Skausmai, skausmai, 3.Sumažinti, galvos skausmas, & nuovargis

Streso 4.Atleisti

Jūsų medžiagų apykaitą, 5.Pagerinti

Jūsų kraujo apytaką 6.Pagerinti

Svorio 7.Pagerinti

Diskretiškas Darbų - o jūs miego 8.Visiškai

Ir Lengva naudoti 9.Paprastas

Naudojimo Nurodymai:

Taikomos 1 Kinoki Detox pleistro vieną valandą prieš miegą-laikas.

2 Nuplaukite ir nusausinkite savo kojų ar kūno dalis prieš taikant kinoki Detox Pleistras.

3 Paimkite vieną klijų lapo ir lėtai, nulupkite popierių.

FourPlace pėdų kilimėlis. Dėl klijų, jei jie pažymėti Įdėti klijų lapo kitoje pusėje ir ant padų jūsų kojų, arba "vieta norimą sritį kitas kūno dalis(Kojines galite dėvėti jei reikia)

FiveWear 8-10 val., po to išimkite. Trinkelėmis.

6 Nuvalykite paviršių su šlapiuose rankšluosčiu, kol jis nebebus lipni.?

7 Naudojami pleistrai bus rodomas tamsiai žalsvos arba pilkšvos, nes jie sugeria toksinus ir atliekas, nesvarbu iš savo kūno.

Naudoti kiekvieną naktį, kol spalvos 8 Toliau trinkelėmis pasitraukia.

Naudojami kinoki pleistrai 9, Kai požymių, žaibas, taikomas vieną ar du kartus per savaitę, priežiūra.

Atsakomybės apribojimas:

Nedėkite ant atviros žaizdos. Jei esate alergiški, nenaudokite šios pagalvėlės. Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti ar gydyti liga. Jei susidūrėte su kokia nors liga, pasitarkite su gydytoju.

USD yra 1,93 /maišelis

Pakuotės Dydis 2cm x 5cm x 2cm (0.79in x 1.97in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 Maišelių/lot)
Funkcija pagerinti miego kokybę,paramos nuovargis
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Pavadinimas Kinoki Detox Pėdų Pagalvėlės
Prekės Pavadinimas Povihome
Medžiaga Bambuko Actas
Dydis 10pcs/1box
Prašymas Pėda
Tipas Pėdų Pleistras
Sertifikatas CE BV TUV GMP
Karšto Produktus Pigiai

Parašyti atsiliepimą

Kinoki Detox Pėdų Pagalvėlės Pleistrai Atpalaiduojantis Masažas Paramos Streso Pėdų Priežiūros Pagerinti Miego Lieknėjimo Natūralių Augalų Kvintesencija C059

Kinoki Detox Pėdų Pagalvėlės Pleistrai Atpalaiduojantis Masažas Paramos Streso Pėdų Priežiūros Pagerinti Miego Lieknėjimo Natūralių Augalų Kvintesencija C059

Kiekis: 1 dėžutėje yra 10 pakelių Aprašymas: Medžiagos:bambuko actas, chitozanas, dekstrinas, dokudami, lokvos, lapai, turmalinas, augalinių skaidulų, Vitamino C ir medienos acto. Pagalvėlės yra įpakuotas atskirai, siekiant išsaugoti šviežumą. Dabar mes esame veikiami toksinų visur. Simptomai nuodingų perkrovos pasireikšti nuovargis, galvos skausmas, bloga cirkuliacija, lėtinis skausmas, silpna

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai