10M 100 Krištolo Rutuliai Lauko Vandeniui Pasakų String Žiburiai,Namų Puošybai Fiestas Lempos,Garliava apšvietimo Vestuvių Luminarias

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.24

€6.56

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Specifikacija: * 1.Veikia 220V AC Galia / 2. dėl 3 AA Baterijos (neįtraukta) / * Aukštos Kokybės Krištolo Rutuliai * Spalva: Šiltai balta Idealiai tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, vestuvių, viešbutis, verslo kūrimo, festivalis ornamentu, namų puošybai, parduotuvės langas, klubai, koncertas, dainavimo salėje, madų šou, šokių salė, ir scenoje, ir t.t. Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ačiū! Žibintai yra atsparus vandeniui, tačiau baterija, dėžutė nėra atsparus vandeniui Pakuotės Turinys: 1 Variantas. 1 x 1M 10 Led Su Krištolo Rutuliai, Su Baterija Box(Be baterijos) 2 Variantas. 1 x 2M 20 Led Su Krištolo Rutuliai , Su Baterija Box(Be baterijos) 3 Variantas. 1 x 3M 30 Led Su Krištolo Rutuliai , Su Baterija Laukas(Ne baterija) 4 Variantas. 1 x 4M 40 Led Su Krištolo Rutuliai, Su Baterija Laukas(Ne baterija) 5 Galimybė. 1 x 5M 40 Led Su Krištolo Rutuliai, Su ES Kištukas 6 Galimybė. 1 x 10M 100 Led Su Krištolo Rutuliai, Su ES Kištukas(Galas Gali Būti Prijungtas)

Mokėjimo

1.Mokėjimo Salve.lt

2.Salve.lt gali būti priimtas: kredito kortelės, Western union", - banko pavedimu

3.Ne pirmą kartą, galite siųsti savo pinigus Salve.lt svetainėje, po to, kai gaunate prekę, Salve.lt svetainėje galite siųsti mokėjimą, kad jūsų mokėjimo yra 100% saugi !

Pristatymas ir Įteikimas

Nemokamas Pristatymas kinija paštu. Paprastai Tai užtruks 10-30days jūsų pristatymas. Nes jis nuves 7-20days iš Kinijos, Muitinės Muitinės, ir tai gali užtrukti keletą kartų tvarkymo Pašto tarnybų ir Muitinės.Ačiū už jūsų dėmesį,patvirtinu, kad aš turiu pasakyti, kad šis straipsnis bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu . tai užtruks ilgesnį laiką, nei kitos laivybos bendrovės,tačiau, kad yra, kodėl jis yra toks puikus kainos!----visų pirma,jūsų prekė bus imtis geros priežiūros ir gavę tai,pls patvirtinti pristatymą Salve.lt.We will Ship Užsakymą Laiku, O Pristatymo Dieną, tai tik priklauso nuo pristatymo Būdą, Kuris jums pasirinkti! Jei jums reikia elementą, skubiai, pls susisiekti su mumis atnaujinti laivybos paslaugų į kitos laivybos bendrovės mokėti papildomų modernizavimo mokesčiai. Todėl mes tikimės, kad nereikia palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, nes ilgai pristatymas. Teigiamas grįžtamasis ryšys yra svarbus, kad pardavėjas apie Salve.lt. Mes palikti laiškus jums, kai yra bet koks delsimas pristatymas. Dėl blogo oro ir švenčių dienomis, Gal yra šiek tiek vėliau. Tačiau mes neturime vilties gauti daugiau neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kaip ilgai pristatymas. Dėkojame už jūsų atleisk! Ačiū dar kartą!!!

Mes gali pasirinkti laivybos bendrovė, priklausomai nuo jūsų laivybos kaina ne jūsų pasirinkimas. Pls susisiekti su mumis, jei turite ypatingų reikalavimų jūsų pristatymas.

Grąžinimo Politika

Mes sutiko grįžti, tačiau jūsų daiktai gali būti grąžinti iki 7days

po reach pirkėjo pusės. Daiktas turi būti grąžintas tokios pat būklės, kad jie buvo išsiųsti, originalioje pakuotėje su visais pridėtose.Jei nėra pardavėjo priežasties,ir pirkėjas nori siųsti daiktų atgal,pirkėjas turi apmokėti siuntimo grąžinimo išlaidas.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. Klientų aptarnavimas yra mūsų No. 1 tikslas. Mes norime žinoti jūsų pasiūlymų ir nuomonių dėl mūsų prekes ir paslaugas jūsų atsiliepimų.

Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Prekės Pavadinimas ADAINA
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Spinduliuojantis Spalva Šilta Balta
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Vadovo Numeris 51-100 vadovas
Įtampa 12V
Galia 1M AA Battery, 2M AA Battery, 3M AA Battery, 4M AA Battery, 5M EU Plug, 10M EU Plug
Garantija 1 metų
Baterijos Tipas AC110-240V/AA Baterijos
spalva Balta
Proga gyvenamasis kambarys
Šventės Pavadinimas Valentie's Diena
Modelio Numeris R-1057
Naudojimas Atostogų
Kištuko Uodegos Taip
ilgis 1000cm
Yra Pritemdomi Taip
Muzika Nėra
Sertifikavimo CE,FCC,EMS,BMK
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Pagrindo Tipas 2G11
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis AC
Kištuko Tipas ES Plug

Parašyti atsiliepimą

10M 100 Krištolo Rutuliai Lauko Vandeniui Pasakų String Žiburiai,Namų Puošybai Fiestas Lempos,Garliava apšvietimo Vestuvių Luminarias

10M 100 Krištolo Rutuliai Lauko Vandeniui Pasakų String Žiburiai,Namų Puošybai Fiestas Lempos,Garliava apšvietimo Vestuvių Luminarias

Specifikacija: * 1.Veikia 220V AC Galia / 2. dėl 3 AA Baterijos (neįtraukta) / * Aukštos Kokybės Krištolo Rutuliai * Spalva: Šiltai balta Idealiai tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, vestuvių, viešbutis, verslo kūrimo, festivalis ornamentu, namų puošybai, parduotuvės langas, klubai, koncertas, dainavimo salėje, madų šou, šokių salė, ir scenoje, ir t.t. Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai