Global GPS Seklys atsparus Vandeniui, Built-in Baterijos GSM Mini Automobilių, motociklų pigūs transporto priemonės sekimo prietaiso programinę įrangą internetu ir APP

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.97

€13.95

-28 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

gps locator

1.Stebėti Internete Sąskaita:

po to kai jūs gaunate paketą,plz patikrinti baltas lipdukas(arba) naudotojo vadovas) ant dėžutės

pasirinkite ID vartotojo prisijungimo,

vartotojas: ID numeris ant prietaiso

pass: 123456

Website:www.sinotracking.com APP " Serverio:SinoTracking 2.Laivybos ir Atsakyti : (atkreipkite dėmesį:verslo ar darbo dienomis:neįskaičiuojant savaitgalių, nei švenčių dienomis)

Mes atsakyti į jūsų klausimus(naudoti,diegti,konfigūruoti tracker ) per 24h .

Dabar turime rusijos sandėlyje。

We will ship prekės per registruotų Aimail per 2 dienas po apmokėjimo pašalinta .

Laivybos laikas kartais gal šiek tiek ilgiau, nes custom problemų, švenčių dienomis arba kai neaiškios priežastys.

Mes pasirinkti laivybos būdas, atsižvelgiant į jūsų šalį,mes naudojame Salve.lt Standartinis Pristatymas(Salve.lt Oficialus Logistikos).

Daugelyje šalių: maždaug 20-30 darbo dienų (pavyzdžiui, Europoje, UK,Vokietija,Ispanija.Swden..ir t.t.) (Atokiose vietovėse Ilgiau). Rusijos federacijos arba Pietų Amerikoje ar lotynų Amerika: apie 30-45 darbo dienų lėtas post šiose šalyse.(Atokiose vietovėse Ilgiau). 3.Packgage:

Mes laivas trackeris su mažmeninės pakuotės(jei pasirenkate seklys su būda) ,ir anglų arba Russain vartotojo instrukcija pakuotėje,nereikia downlaod nieko,ji yra paprasta naudoti ir įdiegti.

4.Stebėjimo Programinės įrangos ir programų:(keliomis kalbomis )

Mes turime savo profesiją stebėjimo programinė įranga www.sinotracking.com ,, jūs galite spustelėti ant Demo prisijungti.

mes taip pat turime mobiliąją PROGRAMĖLĘ, skirtą "Android" ir "IOS", galite ieškoti "SinoTrack" dėl "APP Store" ("IOS"), "Google Play" ("Android"), kurį norite atsisiųsti.

5 . Skirtumas tarp ST-901 baterijos ir be baterijos: Abu jie yra laidinis prie automobilio akumuliatoriaus galios energijos. ST-901 be akumuliatoriaus: ne integruota baterija viduje atsargines jei atjungti automobilių arba motorinių baterijos , be maitinimo, išjungta signalizacija ( pagrindinis maitinimo išjungimas signalas reiškia, siųsti sms signalą, kai gps tracker atjunkite su automobilio akumuliatorių). ST-901 su baterija: Jis buvo pastatytas baterija viduje atgal į viršų (gps tracker gali dar dirbti kelias valandas, jei atjungti automobilių arba motorinių baterijos) , ir pagrindinis maitinimo išjungimas signalas ( pagrindinis maitinimo išjungimas signalas reiškia, siųsti sms signalą, kai gps tracker atjunkite su automobilio akumuliatorių, labai naudinga, jei vagis pabandyti atjungti gps tracker ir pavogti automobilyje).

Skelbimas:

- GPS Seklys ST-901 yra Mini Seklys atsparus Vandeniui ir paprasta naudoti su ACC aptikti igintion,Kokybės ir Stabilumo daugiau nei GT06 GT02 geriau.

- Apie pagrindinio maitinimo išjungimas signalas,tai reiškia, kai gps tracker atjunkite automobilio akumuliatorių,prietaisas atsiųs sms signalą, kuris yra labai naudinga, jei vagis bando atjungti gps tracker ir pavogti automobilį.(ši funkcija veikia tik su integruota baterija, prietaisas).

- IMEI ir asmens TAPATYBĖS NUMERIS, yra unikalus NR. kuris negali būti pakeistas,Tai gali naudoti tik 2G(GSM) SIM kortelės, nėra 3G arba 4G ir CDMA SIM kortelės.

- Šios šalys gali ne naudoti šį produktą: Japonija, Korėja, Šiaurės Korėja. Ir jei jūsų šalies nėra 2G sim kortelės, ji negali būti naudojama.

-Mini GPS Seklys turi ACC aptikti igintion(oranžinis laidas),jei jums to nereikia,tada atjunkite oranžinė,tracker vis dar veikia.

-Jei turite bet kokių klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis,mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas.

- B efore jūs naudojate interneto platforma, pls nustatyti serverio IP,Port ir APN( Acess Point Name ) SIM kortelės SMS komandą.

- Jeigu sim kortelėje yra PIN kodas(tracker negali perskaityti SIM kortelės),prašome atrakinti sim kortelę į savo mobilųjį telefoną.

ST-901 Funkcija:

- Veikimo temperatūra:nuo -20° iki 55° C - Naudojimo Drėgmė:nuo 5% iki 95%, nesikondensuojantis - GSM Quad Band GSM 850/900/1800/1900Mhz - GPS Lustas:UBLOX7020 - GPS jautrumas:--162Db - Vietos Tikslumas:10 metrų, 2D RMS - Laiko Tikslumas:1 mikrosekundę laiko sinchronizavimas palydovinės laikas

ST-901 Pareigos:

- Build-in GPS Transporto priemonių vietos nustatymo.

- Parama 4 dažnių GSM 850/900/1800/1900 MHz, kurie gali Dirbti visame pasaulyje,

- Pagalba stebėti realiu laiku adresas "google " link"

- Integruota baterija 150 mAh

- Paramos Geo Tvora, Signalizacija

- Maitinimo Išjungimo Signalizacija( su integruota baterija tik )

- Paramos vienoje vietoje

- Paramos Greičio Signalas

- Paramos Mažas Energijos Alar

- Atsparus vandeniui

- Su ACC aptikti uždegimo Paketą Įeina: 1 x ST-901 GPS Tracker Daugiau Produktų:

Mūsų Sekimo Programinė Įranga:

Jei naudojate mūsų tracker,jūs galite jį naudoti NEMOKAMAI.

Mūsų Sekimo PROGRAMĖLĖ " IOS " ir "Android":

1. Mes priimame Ali mokėti", Vakarų Sąjunga ir TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Baterijos Veikimo Trukmė Nuo 1 Iki 4 Val.
Elemento Dydis 10cm(ilgis) * 8cm(plotis) * 2cm(aukštis)
Prekės Pavadinimas SinoTrack
Modelio Pavadinimas ST-901
GPS tipas GPS Tracker
internete sekimo programinė įranga www.sinotracking.com
Speciali Funkcija Atsparus vandeniui
grupė Quad Band, 850/900/1800/1900MHz
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
Baterija 150mAh,jei jums pasirinkti
Galia 6-80V
Pakuotės Svoris 300g
Modelis baterijos ir be baterijos
Gps Modulis Taip
Įtampa 12V
SMS tracker kai jūs skambinate į prietaisą ir gauti "google " link"
Padėties tikslumas mažiau 10m

Parašyti atsiliepimą

Global GPS Seklys atsparus Vandeniui, Built-in Baterijos GSM Mini Automobilių, motociklų pigūs transporto priemonės sekimo prietaiso programinę įrangą internetu ir APP

Global GPS Seklys atsparus Vandeniui, Built-in Baterijos GSM Mini Automobilių, motociklų pigūs transporto priemonės sekimo prietaiso programinę įrangą internetu ir APP

gps locator 1.Stebėti Internete Sąskaita: po to kai jūs gaunate paketą,plz patikrinti baltas lipdukas(arba) naudotojo vadovas) ant dėžutės pasirinkite ID vartotojo prisijungimo, vartotojas: ID numeris ant prietaiso pass: 123456 Website:www.sinotracking.com APP Serverio:SinoTracking 2.Laivybos ir Atsakyti : (atkreipkite dėmesį:verslo ar darbo dienomis:neįskaičiuojant

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai