Geriausiai parduodamas 11 13 14 15 Nešiojamas Krepšys Nešiojamojo Kompiuterio 11.6 13.3 15.4 rankovės atveju "apple Macbook Air Pro ""retina" didmeninės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.82

€2.70

--42 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Urmu ištekliams 24 valandos Pristatymas ! Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio!!! Būtina užpildyti gavėjo visiškai tikras vardas jūsų užsakymą. Ačiū! *5% nuolaida daugiau nei 1 2vnt.Produktas yra nemokamas pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius", kurie negali būti stebimas Internete. Jeigu jums reikia visą stebėjimo ir bus atnaujinti internetu ,prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ". 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą. 3.Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas. Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti. 4. Mes išspręsti jūsų klausimus per 48 valandas, jei bet kuris kokybės problemą, ar laivybos problemų, prašome susisiekti su mumis prieš bet kokius ginčus ar negetive atsiliepimų. 100% Brand New Rankovės krepšelis !! 1. Unikalus dizainas, "Macbook air" nešiojamąjį kompiuterį, 100% fit 2. Apsaugo nešiojamąjį kompiuterį nuo smūgių, sugadinimo ir įbrėžimų Maišelis Specialus dizainas Macbook 11.6",13.3",15.4" ir 14 colių nešiojamas Pls maloniai atsargūs, pasirinkti pavyzdžius, kaip jūsų poreikį. Maišo matmenys taip: "Macbook air" 11 colių (11.6") : Išorinis : 305 * 205 * 20 mm , Vidiniai : 300 * 200 * 20 mm, Macbook 13 colių (13.3") : Išorinis : 335 * 240 * 25 mm, Vidiniai : 330 * 230 * 25 mm, Macbook, 15 colių (15.4") : Išorinis : 380 * 265 * 30 mm, Vidinis 360 * 250 * 30 mm Visiems nešiojamas 14 colių (nuo 14,4") : Išorinis : 365 * 260 * 30 mm, Vidinis 350 * 245 mm Pls dėmesio: maišelis keturių kampe visi yra apvalios, kampo matmuo yra mažas, nei nurodyta pirmiau maišelį info. Visas maišas kiekvienos pusės vidinis matmuo yra mažas, apie 1,5 ~2,5 cm nei išorinis matmuo. Už "macbook air" 11 colių maišas yra šiek tiek didesnis už "macbook" su 12 colių, galite užsisakyti, jei jūs galite jį priimti. Visi "macbook 13 colių maišas yra šiek tiek didesnis už "macbook air" naujas "retina" pro " 13 colių. Tai yra daugiau gero oro 13 colių ir pro be reitna 13 colių, pls patvirtino, jūsų gali priimti šiek tiek didesnis. 15 colių "macbook maišelį, tai yra 15.4 colių, ji cann' t fit kitos prekės 15.6 colių nešiojamąjį kompiuterį. Detalių nuotraukos yra 100% realus šaudymo !!

· Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

· Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų dėl savo užsakymo, susisiekite su mumis frist , NEREIKIA ATIDARYTI GINČŲ ir mes jums išspręsti jūsų problemą. Mes siekiame penkių žvaigždučių paslaugų ir nori, kad būtum laimingas - laikotarpį.

· Jei prekės (- ės) yra pažeista tranzitu, arba DOA, Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Jis tik gali, garantija. Grįžti Laivybos išlaidos yra padengti iki pirkėjo

· Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. Mes priimame tik grąžinti prekes Paštu.

· Kai mes gauname grąžinti prekes, patikrinti viską inaluded langelyje. Tada mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

· Mes laivas siuntų bendrovės DHL, UPS, EMS, FEDEX, China Post " ir " HK Post. Mokėjimas baigtas po 1 dienos neįeina savaitgaliais ir švenčių dienomis, mes pradėti ship užsakymą, Visi užsakymai bus išsiųsti per pažadėjo apdorojimo laikas.

Už vartotojo mokestį ir atokioje vietovėje mokestį, Mes neturime turėti jokių Mokesčių, V. A. T pareigas ar atokioje Vietovėje Mokestis. EMS ir HK/China post yra nesvarbu, nuotolinio arba nėra nuotolinio valdymo pultelio. Papildomų pinigų, bus imamas mokestis už užsakymą su nuotolinio valdymo srityje, prašome patikrinti jį prieš užsakant.DHL atokioje Vietovėje Patikrinti: jeigu jis yra nuotolinio valdymo, adresas, reikia pridėti 35 jav dolerių už papildomą mokestį į laivybos kaina.

· Už brazilijos užsakymą , mes tiesiog galite naudoti EMS ir hongkong post

· Siekiant padėti pirkėjams sumažinti ar išvengti šių muitų ir mokesčių, mes rašyti ? Dovana ar pavyzdys ? ne USD20-30/vnt (vieneto vertės kainos, sąskaitos faktūros. Jei jūs turite pasiūlymų, prašome palikti žinutę tvarka.

· Pristatymo Laikas:Nuoroda į šį sąrašą.

Mūsų visos prekės yra visiškai NAUJOS, 100% garantija. Niekada parduoti naudotas, bet klientų

· Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (geriau siųsti tik brokuotas). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums! Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.11kg (0.24lb.)
Prekės Pavadinimas IRALAN
Medžiaga PVC
Tipas Nešiojamas Rankovėmis
Modelio Numeris už "Macbook Air" 11 13 Pro 13 Pro 15 " Retina 13
Dydis For Macbook 11 inch, For Macbook 13 inch, All Laptop 14 inch, For Macbook 15 inch
Lytis Unisex
Taikytinos Modeliai "MacBook Air"
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Stilius Verslas
Pakuotė No
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Geriausiai parduodamas 11 13 14 15 Nešiojamas Krepšys Nešiojamojo Kompiuterio 11.6 13.3 15.4 rankovės atveju

Geriausiai parduodamas 11 13 14 15 Nešiojamas Krepšys Nešiojamojo Kompiuterio 11.6 13.3 15.4 rankovės atveju "apple Macbook Air Pro ""retina" didmeninės

Urmu ištekliams 24 valandos Pristatymas ! Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio!!! Būtina užpildyti gavėjo visiškai tikras vardas jūsų užsakymą. Ačiū! *5% nuolaida daugiau nei 1 2vnt.Produktas yra nemokamas pristatymas pagal Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , kurie negali būti stebimas Internete. Jeigu jums reikia visą stebėjimo ir bus atnaujinti internetu ,prašome pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai