Collare Mados Žiedai Moterims Kristalų Žiedas Aukso Spalvos Kubinis Cirkonis Madinga Meilė Širdies Keičiamo Dydžio Šalis Kokteilis Žiedai R112

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.86

€9.73

-50 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

U7 Mados Žiedai Moterims Kristalų Žiedas /Platinum Madinga Meilė Širdies Keičiamo Dydžio Šalis Kokteilis Žiedai R112

Žiedai Moterims Crystal Žiedą, Moterims Meilė Širdies Šalies Kokteilis Žiedai

Medžiaga: aplinkai draugiškas vario Dydis: rodyti nuotraukas, atkreipkite dėmesį, kad Būklė: 100% visiškai naujas, puikios amatų Pakuotės Turinys: 1 žiedas,popieriaus kortelės, OPP maišelį, šilko maišelis(dovana)

Jei norite pirkti atitikimo papuošalų rinkiniai arba karoliai ,prašome spausti šias nuotraukas :

Nemokamas pristatymas visiems užsakymams. Pristatymas metodas priklauso nuo užsakymo suma ir paskirties.

Paskirties

Nemokamas Pristatymas Politikos

Jungtinės Amerikos Valstijos

>$200, Nemokamai FedEx/DHL

Rusijos Federacija

>$200, Nemokamai EMS

Brazilija

Nemokamai Paštu, Oro Paštu, prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia išreikšti.

Kanada

Free Post Oro Pašto

$60-$200, Nemokamai ePacket

>$200, Nemokamai FedEx/DHL

Jungtiniai Arabų Emyratai

>$150, Nemokamai Aramex

Europos šalių/

Azijos šalys/

Australija / Naujoji Zelandija/

Afrikos šalių

>$200, Nemokamai DHL/FedEx/ Aramex/EMS

*Pristatymo laikas Post Oro Paštas: 10-60 dienų (griežtos muitų politika,darbymetis,blogas oras gali būti vėluojama).

*Pristatymo laikas EMS/ePacket: 7-15 dienų.

*Pristatymo laikas DHL/Fedex/Aramex: 3-8 dienas.

*Skubios siuntos gali būti mokesčių klausimas.Prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius, kad situacija.

*Tarptautinių sklypai paprastai imtis 2-5 darbo dienas unpdating stebėjimo informaciją internete.

*Užsakymai bus išsiųsti per 12-36 valandoms po mokėjimo baigtas. Didelė suma, kad gali užtrukti daugiau dienų parengti.

Numatytasis paketą, kaip paveikslėlyje. Jei reikia dovanų dėžutė,prašome susisiekti su mumis, ir mokėti papildomą mokestį ($1-$3/vnt.).

Mūsų produktai yra pagaminti su geriausia pūga šarvuotą techniką ir puikiai amatų, paprastai nebus išnyks per 2 metus. Bet jie gal sugadintas, jei naudojamas netinkamas dėvėti įpročius. Prašome išlaikyti jiems gerai, jie atrodys visiškai naujas ilgą laiką. Ačiū už supratimą.

Jeigu esate patenkinti užsakymą,prašome nedvejodami palikti mums "5 star"atsiliepimus ir jūsų vertingą pasiūlymą.Jūsų parama bus tikrai dėkingi. Dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti su užsakymai, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Ačiū!

1, Kokybės problemos, Jei produktai yra ne tas pats, kaip mūsų, aprašymas ar skaldytų tranzitu,prašome atsižvelgti į aiškiai nuotraukas per 7 dienas po to, kai gavote ir siųsti nuotraukas, kad pranešimas.Mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinti.

2, 2,Bet dėl kitų priežasčių: Dėl kokių nors priežasčių jums nepatinka produncts, prašome susisiekti su mumis 15days po to, kai gavote užsakymai,prašome įsitikinkite, kad produktai yra originalios būklės ir atlikti laivybos išlaidų patys.Mes suteiksime grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes gavome grįžo produncts.

Instyle Papuošalai yra profesionalus mados juvelyrika fabrikas, Guangzhou,Kinija. Mes turime daugiau nei 10 metų nuo projektavimo ir gamybos patirtį bižuterijos. Daugelis aukštos kokybės unikalų mados dizaino, bus įtrauktos į čia su konkurencinga kaina nuo dabar. Sveiki atvykę į nuskaityti ir pirkti!Kokių klausimų, problemų, reikia arba užsimenama apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Paštu, TradeManager ar palikti pranešimą dėl jūsų užsakymą. Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau mes galime, ir padarysime viską už jus. Ačiū!

Mieli pirkėjai, jeigu pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus po gauti juos, prašome nedelsiant susisiekti su mumis ir parodyti mums, kai nuotraukos problemų. Mes, kad mūsų geriausias pastangas, kad išspręsti jas jums. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes labai vertiname tai, kai jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių atsiliepimų. Labai ačiū!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 4cm x 3cm (1.97in x 1.57in x 1.18in)
Prekės Pavadinimas Collare
Stilius Madinga
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Formos\modelis Širdį
Lytis Moteris
Bauda ar Mados mados
Proga Šalis
Metalo Spalvos Aukso spalvos, Rodis Padengtą
Elemento Tipas Žiedai
Modelio Numeris R112
Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Žiedo Dydis Keičiamo dydžio
Metalų Tipas Nėra

Parašyti atsiliepimą

Collare Mados Žiedai Moterims Kristalų Žiedas Aukso Spalvos Kubinis Cirkonis Madinga Meilė Širdies Keičiamo Dydžio Šalis Kokteilis Žiedai R112

Collare Mados Žiedai Moterims Kristalų Žiedas Aukso Spalvos Kubinis Cirkonis Madinga Meilė Širdies Keičiamo Dydžio Šalis Kokteilis Žiedai R112

U7 Mados Žiedai Moterims Kristalų Žiedas /Platinum Madinga Meilė Širdies Keičiamo Dydžio Šalis Kokteilis Žiedai R112 Žiedai Moterims Crystal Žiedą, Moterims Meilė Širdies Šalies Kokteilis Žiedai Medžiaga: aplinkai draugiškas vario Dydis: rodyti nuotraukas, atkreipkite dėmesį, kad Būklė: 100% visiškai naujas, puikios amatų Pakuotės Turinys: 1 žiedas,popieriaus kortelės, OPP maišelį,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai