Geriausia akumuliatoriaus prekės BW 602025 062025 572025 NLE 240mah 3,7 V ličio polimerų baterija MP4 MP5

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.50

€6.16

-26 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki, jei galite\\'t rasti parduotuvėje ieško baterijos dydžio, norite,

Susisiekite su manimi, mes jums rekomenduojame ar užsakymą jums!

Mes naudojame geriausias paslaugas ir geriausią kokybę jums!

Tikimės, kad bendradarbiavimas su jumis!

Have a nice day. Ačiū.

Modelis: 602025

Talpa : 240MAH

Įtampa: 3.7 V

Matmenys: Plotis Storis 6MM 25MM ilgis 20MM

Tam , MP3 ličio baterija

Pavyzdžiui, ličio baterijas ir mobilieji telefonai , MP3 integruota ličio baterija yra paprastai giliai imti giliai biudžeto įvykdymo patvirtinimo yra apie 300-500 kartų ( GB ) , kuris yra apie metus ar du po naudojimo , atkūrimo laikas bus gerokai sumažintas ar net visiškai negali paleisti naudojant, tada jūs turite pakeisti bateriją prieš naudojimą. Beveik visos prekės ženklą kompiuterius, nes jokia tarnyba , siekiant sumažinti išlaidas, kuri įdiegta produkto naudojant B ląstelių ( gamyklos gaminius su trūkumais , defektais , klasės produktus ) , baterijos veikla gali būti tris mėnesius po bendrojo naudojimo straight-line, kritimo per trumpesnį laiką .

Du , MP3 ličio Trukmė

Žaidimo laiko ir baterijos talpos ir dydžio mašina \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s energijos suvartojimas , tuo didesnis apskritai ekranas, elektros energijos suvartojimas , baterija taip pat didesnis . MP3 talpos ličio baterija 1.2 -colių ekranas tokius bendruosius 150 - 300mAh, po visą mokestį, apie 8 valandas atkūrimo laikas talpos ličio baterijos , 1.5 - 1.8 colių ekranas, MP3, paprastai yra 300 - 1000mAh, 2.5 colių ekranas MP4 baterijos talpa apie 1800mAh. hodge mašina, nes jokia tarnyba, siekiant sumažinti išlaidas, kai viduje įdiegta baterija su B grade ( gamyklos gaminius su trūkumais , defektais , klasės produktas ) , paprastai mažesnės talpos negu produktas, apie 20% , atkūrimo laikas bus trumpesnis.

Trečia, kaip teisėjas mano fotoaparato baterijos problemų ?

Jei "Bluetooth" įrenginys yra šie MP3 reiškinys , planuojama, kad yra problema su baterija , pakeisti :

1 naudoti ilgiau nei vienerius metus turi žaisti ( budėjimo režimas ) laikas yra žymiai trumpesnis ( apie 3 valandas ) , akumuliatoriaus talpa yra sumažintas iki gyvenimo .

2 , gali ne paleisti , arba galia : baterija vidaus trumpo jungimo, arba prastos kokybės plaukų ir susprogdinti arba pasipriešinimas tampa didesnis , baterija nepavyksta .

3 , atkūrimo blogiau : akumuliatoriaus vidinė varža padidėja , išėjimo įtampa yra per maža .

4 , negali žaisti : akumuliatoriaus apsaugos grandinę, žiedą ar auskarus , baterijos gedimo .

Pastaba : MP3, jei paleisti yra normalus, o vėliau nustatyta, kad kaltė , tai yra daugiau nei 90% baterijos priežasčių tikimybė, kad kitų elektroninių komponentų mažesnių žiedas , o akumuliatorius yra suvartojamas , kokybės skirtumai , ir su įkroviklio išėjimo įtampa paprastai yra didesnis , slėgis yra ne tik skirta ličio (4,2 V) funkcija remiasi vien dėl baterijos linija, apsauga , lengvai pažeisti . MP3 vertingas, nes iš priežasčių nenaudoti mažos baterijos yra labai labai bloga nuotaika !

Ketvirta, kaip jūs žinote, mašinos \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s baterijos modelis ?

1, atidaryti mašiną : Kad drąsiai atidaryti mašiną , MP3 interjeras yra labai paprasta , nesijaudinkite, jis bus sugadinti mašiną . Atidžiai patikrinkite mašinos ir patikrinkite, ar varžtas , ten jis gali būti atidarytas su nedideliu atsuktuvu , būsto apskritai nėra surištos arba turi snap sagtis , ir po savaitės su peiliu išilgai siūlės gali kišti arba nulio, Alisa pradėjo atsargiai, paprastai nėra pažeistos korpusus , mygtukus ir kitų dėmesį .

2 , pamatysite, po atidarymo baterija jei baterija yra sidabro , tada ličio polimero baterija , ne plastikinės plėvelės, pakavimo , jei kitos spalvos yra pagaminti iš plieno arba aliuminio, ličio baterija , oda yra PVC plastiko įdėti , daugiau balta , bet ir juoda.

3, žr Baterijos Tipas: Baterija purškiamas bendrą modelį ( iš tikrųjų atstovaujama baterijos dydžio ) , registruojami pagal aukščiau žodžiai gali būti, jeigu ne su liniuote apie ilgą - turtinga įrašų.

Penkta, kaip įsigyti reikiamą baterija?

Pirmas ardyti įrenginio pamatyti akumuliatoriaus ( bus panaikinti jų pačių griovimo , remonto technikai bus ne rasti padalijimas ) , dauguma baterijų, pažymėtos modelį , iš tikrųjų, yra baterijos tipas aukščio ( storio ) , pločio, ilgio , yra modelių, Mūsų lentelėje modelio , jei ne , galite kreiptis į restoraną eiti su . Jei jūs vis dar mažiau , galite naudoti panašų modelį , kuris yra panašus į mažą tašką , pavyzdžiui, jums yra 552 030 , ne lentelėje , galima 052,030 , tačiau aukštis ( storis ) mažas 0.5 , su gabalas storio popieriaus 0.5 gabalo suformuoti pakrauti į mašiną, užkirsti kelią drebulys, kaip mašina vietos , panaši į priešingą galima rasti, šiek tiek didelis . Jei baterija yra ne modelis , ar nemato , yra paprastas, su liniuote matuoti ilgį, plotį , aukštį , tada iš lentelės, pagal minėtą metodą, norėdami rasti panašių talpa dydis neturėtų būti apsvarstyti galimybę kartu į kelionę. O mažesnių , ne super , nes kai didelis, nėra įdiegtas, krovinių galėjo patikrinti brangiau nei baterijos pati . Kitas dalykas yra tai, kad nedidelė mašina, nėra naudojamos ličio baterijos įtampa yra ne 3.7 (3.6) V gali būti 1.2 V arba 2,4 V , turite susisiekti su savininku .

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Paslauga Parduotuvė Garantija
Įkrovimo Taip
Pakuotė Taip
Tipas Li - polimero
Modelio Numeris Šeši šimtai du tūkstančiai dvidešimt penki
Naudoti MP3 / MP4 Grotuvas
Baterijos Savybės Originalus
Prekės Pavadinimas Litro energijos baterijos
Suderinamos Prekės Lenovo
Baterijos Talpa xx

Parašyti atsiliepimą

Geriausia akumuliatoriaus prekės BW 602025 062025 572025 NLE 240mah 3,7 V ličio polimerų baterija MP4 MP5

Geriausia akumuliatoriaus prekės BW 602025 062025 572025 NLE 240mah 3,7 V ličio polimerų baterija MP4 MP5

Sveiki, jei galite\\'t rasti parduotuvėje ieško baterijos dydžio, norite, Susisiekite su manimi, mes jums rekomenduojame ar užsakymą jums! Mes naudojame geriausias paslaugas ir geriausią kokybę jums! Tikimės, kad bendradarbiavimas su jumis! Have a nice day. Ačiū. Modelis: 602025 Talpa : 240MAH Įtampa: 3.7 V Matmenys: Plotis Storis 6MM 25MM ilgis 20MM Tam

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai