Aukštos Kokybės 3D Atskirų Imituoti Audinės Blakstienos Natūralaus Šilko Blakstienų Pratęsimo Dizainas, Makiažas Įrankiai Grupių Blakstienas 8/10/12mm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.28

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aukštos Kokybės 3D Atskirų Imituoti Audinės Blakstienos Natūralaus Šilko Blakstienų Pratęsimo Dizainas, Makiažas Įrankiai Grupių Blakstienas 8/10/12mm Produkto Pavadinimas: 3 root blakstienos/W blakstienų Ilgis: 8mm/10mm/12mm Curl: C Tūrio Medžiaga: dirbtinė mink iš Viso kiekis: 120 blakstienos langelį Produkto aprašymas: dėžutėje ilgis Naudojimo poveikis: Padaryti jūsų akys atrodo šviesus ir patrauklus

Šalis ir kasdieniam naudojimui

Gali būti pašalintas akių makiažo valiklis

Paprasta naudoti ir patogu nešioti

Rungtynės savo ir priežastinis šalis makiažas

Gali būti naudojamas daug kartų, jei jie naudojami ir pašalinama tinkamai Pakuotė:1pcs individualus blakstienų bus supakuota saugiai burbulas maišelį.

Apmokėjimas Ir Pristatymas

Mokėjimo

Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje.

Jei turite kokių nors problemų su mokėjimo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes stengiamės padėti jums išspręsti problemas

Pristatymas

1. Prekės yra išsiunčiamos per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienomis) ir įvežtų iš Kinijos per China post/ Malaizija paštu ir epacket,tai priklauso nuo pristatymo būdą pasirinksite.

2. Pristatymas gali būti atidėtas savaitgaliais ir švenčių dienomis. Mes siekiame jums mūsų geriausias suteiks jums labiausiai patikimus, nebrangiai laivybos paslaugas. Bet kartais tai labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos papročius, ypač tarptautinės laivybos.

Draudimo (imtinai)---0 ltl. Jei jums nereikia gauti, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes norėtume pateikti sprendimą, kaip jums reikia.

Jūsų pasitenkinimas ir laimė visada yra mūsų energijos. Mes tikimės, kad teikia geriausius produktus ir paslaugas jums. Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes tikime, kad visos problemos gali būti išspręstos.

Atsiliepimų & Grąžinimo Politika

Atsiliepimai

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi po to, kai gavote prekes.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų parduotuvėje, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums galėtų palikti teigiamą atsiliepimą ir 5-žvaigždučių balai už mus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. W taip pat vertiname jūsų gerumą įtraukti mūsų parduotuvėje į pirkinių sąrašą.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba bet mažai reitingo taškų. Mes jums išspręsti visų problemų, su kuriomis galite susidurti.

Grąžinimo Politika

Jūs turite 10 dienų susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

Prašome susisiekti su mumis per Salve.lt pranešimų sistema papasakoti turite kokių nors problemų, mes pasistengsime padėti jums kaip galima greičiau.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 2cm (4.72in x 3.94in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Medžiaga Dirbtinė mink
Sąlyga 100% brand new
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
Kiekis 1 vnt
Netikrų Blakstienų Amatų Mašina Padarė
ilgis 8/10/12mm
Curl C tūrio
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Netikrų Blakstienų Terjeras Kita
Modelio Numeris Netikrų Blakstienų
False Eyelashe Ilgis virš 1,5 cm
Dydis normal size
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Statusas sandėlyje

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės 3D Atskirų Imituoti Audinės Blakstienos Natūralaus Šilko Blakstienų Pratęsimo Dizainas, Makiažas Įrankiai Grupių Blakstienas 8/10/12mm

Aukštos Kokybės 3D Atskirų Imituoti Audinės Blakstienos Natūralaus Šilko Blakstienų Pratęsimo Dizainas, Makiažas Įrankiai Grupių Blakstienas 8/10/12mm

Aukštos Kokybės 3D Atskirų Imituoti Audinės Blakstienos Natūralaus Šilko Blakstienų Pratęsimo Dizainas, Makiažas Įrankiai Grupių Blakstienas 8/10/12mm Produkto Pavadinimas: 3 root blakstienos/W blakstienų Ilgis: 8mm/10mm/12mm Curl: C Tūrio Medžiaga: dirbtinė mink iš Viso kiekis: 120 blakstienos langelį Produkto aprašymas: dėžutėje ilgis Naudojimo poveikis: Padaryti jūsų akys atrodo šviesus ir patrauklus Šalis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai