60X Lūžio Astronomijos F36050 Teleskopas Astronominė Monokuliariniai Teleskopas Vietos Tepimas Monokliai su Trikoju Stargazing Kokybės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€25.36

€26.59

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas :

Modelis: F36050M

Struktūra: Monokuliariniai teleskopas

Pagrindinio vamzdelio Spalva: Sidabrinė

Lūžio/Židinio Nuotolis: 360 mm

Optinis diafragma: 50 mm

Galite nustatyti, 60 kartų, 18 kartų, veidrodis grupės plius 1,5 x 90 kartų, 27 kartus.

Teorija Rezoliucija: 2.000 arcseconds

Aktyvus Diafragma: 50 mm (2.4 ")

Židinio Nuotolis: 360 mm.f / 7

Įstrižai veidrodis: 90 °

Trikojo dauguma labai: 34 cm

Standartinis 0.965 cm areštas yra:

Okuliaro: SR4mm, H20mm, 3 kartus Barlow lęšis

Dėžutės dydis: 440mm * 210mm * 100mm

Šis punktas Maksimalus didinimas: 90 kartus (objektyvo židinio nuotolis / okuliaro židinio nuotolis * kelių Barlow kartotiniai= didžiausias didinimo santykis )

Savybės:

F36050 yra didelės energijos vaikų teleskopas, geras pastebėjimas veiklos dangaus kūnų.

Už prieinamą kainą, tinka pradedantiesiems astronomijos entuziastai naudoti, konfigūruoti dviejų skirtingų didinimo okuliaras gali padaryti jums nemokamai stebėti skirtingo atstumo ir objekto dydį.

Veidrodis taip pat gali būti naudojamas kaip apžvalgos veidrodis, galite gauti visiškai teigiamą įvaizdį.

Tol, kol jūs turite pakankamai vaizduotę, manau, bus įdomiau ir praktinės naudos.

Puiki kokybė, stabilus ir patikimi veiklos, su gražiai atspausdintas nešiojamų box, yra jūsų pačių pasirinkimas ir dovana draugams.

* Priežiūros astronominis teleskopas *

Astronominis teleskopas-tai tikslusis artėjimas, palaikyti tiesioginį poveikį naudoti teleskopą ir gyvenimą. Ji turi būti naudojama ranka, ranka globos, ne specialistai, ne taip lengvai išardyti ir remontas.

Astronomijos teleskopo optinė sistema turi keletą rinkinių tikslas objektyvas, keletą rinkinių okuliaro ir kitų optinių komponentų, turi būti daroma:

(1) Siekiant užtikrinti, kad kupolas ir teleskopas sandėliavimo patalpos vėdinimo sausos, švarios. Lietus kiek galima nepradėti tikslas, objektyvo dangtelis, pietuose išėjęs iš mados sezonas gali būti du galus vamzdis su sandariai plastiko maišą stora, vamzdis (nuo objektyvo) pateikti

(2) Visi lęšiai, prizmės, antrinė vaizdo veidrodžiai ir kiti smulkūs optinės dalys ir priedai. Kai nenaudojamas, prašome įdėti į džiovinimo spintą arba džiovinimo cilindrų su desikantas, ir visada atkreipkite dėmesį į pakeitimas nauja desikantas.

(3) Atsižvelgiant į veidrodį, kai dulkės, su pučia ausies kamuolys švelniai prapūsti, negali naudoti burnos pučia, kad nebūtų išsiliejimas ant veidrodžio. Nelieskite optinis veidrodis liesti, palikti pirštų atspaudai bus dažnai ardo ir palikti pėdsakai. Kai pirštų atspaudai kaip galima greičiau išvalyti, su bevandenis etanolis ir eteryje 50% sumaišyti skysčio lašelių švarus nugriebti marlę, nuo veidrodžio centrą pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę, švelniai krašto veidrodis valykite, Valykite tik viena kryptimi, kol jūs nuvalykite jį. Aliuminio, pabandykite ne servetėlė, kad nebūtų nukristi aliuminio plėvele.

(4) Nešiojamų teleskopas, kiek įmanoma, ne rūkas, miško pusėje, vandens ir druskos daug pajūrio stebėjimo, jei priverstas stebėti, tada žiūrėti, kaip galima greičiau po apliejimo dar kartą.

Pakuotė:

1 x F36050mm Astronominis Teleskopas Pagrindinis Vamzdis

1 x H6mm Okuliaro

1 x H20mm Okuliaro

1 x 1.5 X Statyti Okuliaro

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Nešiojamų Metalo Trikojo

Pagrindinės taikymo:

Turizmas

Lankytinos vietos

Lauko

Koncertas

Kita veikla.

Galime pristatyti savo sklypo visame pasaulyje per EMS, DHL, China Post, Singapore Post ir kt.,.

Produktai su baterijomis neleidžiama pristatymas per China Post, mes galime tik atsiųsti jas elektroniniu Po Singapūras. Rodykles neleidžiama pristatymas per Singapore post.

We will ship savo sklypo kuo greičiau po jūsų mokėjimo, bet mes negalime kontroliuoti prekių pristatymo metu, nes jis tvarko trečiosios šalies paslaugų. Bet jei siuntinys neatėjo per savo tikėtasi, prašome susisiekti su mumis jokių dvejonių.

Stebėjimo informaciją siuntinių, siunčiamų Kinija Paštu užtruks 2-3 darbo dienas parodyti, per Singapore Post tai užtruks 4-5 darbo dienas parodyti juos. Jūs galite susisiekti su mumis padėti stebėjimo pristatymas bet kuriuo metu.

Visus produktus, bus atidžiai tikrinami prieš pristatymas.

Kartais gali būti šiek tiek klaidų apie dydį arba spalvą, tarp produkto, kurį gautų ir parodė į nuotrauką, jei esate rimtas pirkėjas ir tikėtis 100% tiksli, prašome apsvarstyti prieš pirkdami jį.

Jei produktai gavote turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes padarysime viską, kad padėtų išspręsti problemą.

Jei jus tenkina mūsų produktą ir mūsų paslaugos, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, tai labai svarbu mums. jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis, mes bus suprasti savo problemą ir ją išspręsti už jus.

Mes etiketės, pakuotės, kaip mažą vertę, kad būtų išvengta papildomų mokesčių. Mes padarysime viską, kad padėtų jums artimųjų atstumas, bet jei muitinės paprašyti, pirkėjai turėtų būti atsakingas už mokesčius.

Pakuotės Svoris 0.95kg (2.09lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Punktas Astronomijos teleskopas
Prekės Pavadinimas MAK
Modelio Numeris F36050
Svoris 0.9kg
Funkcijos Tipas Astronomija Spy Teleskopas
Trikojo Stovo Aukštis 38cm
Židinio Nuotolis 360mm
Gebėjimas Atskirti 2.0 Kampo sekundės
Aišku, Diafragmos 50mm
Tipas Monokuliariniai

Parašyti atsiliepimą

60X Lūžio Astronomijos F36050 Teleskopas Astronominė Monokuliariniai Teleskopas Vietos Tepimas Monokliai su Trikoju Stargazing Kokybės

60X Lūžio Astronomijos F36050 Teleskopas Astronominė Monokuliariniai Teleskopas Vietos Tepimas Monokliai su Trikoju Stargazing Kokybės

Aprašymas : Modelis: F36050M Struktūra: Monokuliariniai teleskopas Pagrindinio vamzdelio Spalva: Sidabrinė Lūžio/Židinio Nuotolis: 360 mm Optinis diafragma: 50 mm Galite nustatyti, 60 kartų, 18 kartų, veidrodis grupės plius 1,5 x 90 kartų, 27 kartus. Teorija Rezoliucija: 2.000 arcseconds Aktyvus Diafragma: 50 mm (2.4 ) Židinio Nuotolis: 360 mm.f

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai