Nemokamas pristatymas, 1pcs 35W Ilgas antgalis su maitinimo jungikliu karšto lydalo klijai ginklą,plius 20 vnt. klijų lazdelės,BS721-35W

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.06

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nemokamas pristatymas, 1pcs 35W Ilgas antgalis su maitinimo jungikliu karšto lydalo klijai ginklą,plius 20 vnt. klijų lazdelės,BS721-35W:

Naudojimas: tinka visų 6.8-7.5 mm klijų lazdelės.

Darbinė įtampa: 110-230V/AC.

Darbinė temperatūra: 180~200 laipsniu.

Galia: 35 w.

Angos skersmuo: 1,8 mm-2,0 mm,ilgis 30mm.

Išspaudžia klijų kiekis: 3g~5 g/min.

Pakuotės: Gofruoto spalvos langelį.

Pakuotės dydis: 20.5 cm*18,5 cm*5cm.

Pakavimo kiekis: 1pcs klijų pistoletas; 20pcs EVA klijų lazdelių.

Grynasis svoris: 320g.

Bruto svoris: 400g.

Komplektą sudaro:

1pcs x 35W karšto lydalo klijai ginklą.

20pcs x EVA klijų lazdelės (D7.0*L197mm).

Šis projektas yra labiau tinka žiemos ar šaltose vietose (tokiose kaip Rusija ir kitų regionų ir šalių), taip pat aukšto minkštėjimo temperatūra klijais klijuoti.

Pastaba: Jei jums reikia nurodyti klijų pistoletas į išvaizdą, spalvą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo prieš pirkimą; priešingu atveju mes atsitiktinai pristatymo.

Jei jums reikia daugiau panašios kokybės klijais klijuoti, spustelėkite paveikslėlį žemiau esančią nuorodą:

100 vnt./aikštelė, 7*200mm nemokamas pristatymas Namuose esminius visuotinės karšto lydalo klijai klijuoti, klijai JAV dolerių, 21.30 val. /vnt.

Nemokamas pristatymas", "home" PASIDARYK pats " Universal 7.0 * 200mm balta skaidri, hot melt klijais klijuoti, 100vnt / Daug JAV dolerių 23.60 /vnt.

Speciali Pastaba:

Visos prekės yra paimti natūra, pvz., fizinės ir nuotraukos spalvų skirtumas, prašome vyrauja natūra, prašome, atleisk man.

Pristatymas:

1. Kai tik gausime jūsų apmokėjimą, mes bus parengti & organizuoti vežimo jums per 1-3 dienas. Ji paprastai trunka 10-20 darbo dienų turi būti pristatytas į JAV/ Kanada/ jungtinė karalystė/ kitų Europos šalių, nėra įtraukti savaitgalio ir atostogų per honkongą Paštu. Už registruotu paštu & EMS, mes įrašyti pristatymo sertifikatą po mes siunčiame daiktus jums. Taip pat, mes atnaujinti sekimo numerį, jūs & save pristatyti pažymą savo nuorodą, jei jums reikia.

2. Norėčiau, greitas pristatymas? Jei pageidaujate, greitas pristatymas, pavyzdžiui, EMS/FEDEX/ DHL, prašome inquriy greito pristatymo kaina prieš jūsų pirkti.

3. Šis produktas bus siunčiami registruotu paštu iš Kinijos Paštu . Jūs galite sekti savo siuntinį su atnaujintos sekimo numerį on-line.

4. Prekės bus pažymėtas kaip "Dovana", ir pareiškė, mažos vertės sumažinti muitų mokesčių.(PASTABA: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą.) Mes gali pažymėti muitinės cleanrance deklaraciją už savo instrution, jei tokių yra.

Mokėjimo Terminai:

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo.

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.

Grąžinti:

1. Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės defektas ar kai kurių kitų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti. mokestis, susijusių su reback pašto turėtų būti aplenkė sau.

2. Mažiau nei 0,5 proc. pluoštas kartais gali pasiklysti, bet prašome nesijaudinkite apie tai. Jei vis tiek nepavyksta gauti jūsų užsakytas prekes per sąmatą laiko, prašome nedvejodami susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs galite. Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo jums naujų elementų arba grąžinti visas išmokas, įskaitant punktas ir transporto išlaidas.

Atsiliepimai:

Mielas drauge, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Ir mes bus daryti tą patį už jus. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes pasistengsime atsakyti į visus klausimus iš mūsų klientams.

Pakuotės Dydis 21cm x 19cm x 5cm (8.27in x 7.48in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
šildytuvas PTC šildytuvas
Galia 35watt
Maitinimo Šaltinis AC
Vardinė įtampa 110-230V
spalva tamsiai žalios ar baltos spalvos
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Nominali galia 35w
Antgalio Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas sackful
Darbinė temperatūra 180~200 laipsniu
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris BS721
darbinė įtampa darbinė įtampa

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas, 1pcs 35W Ilgas antgalis su maitinimo jungikliu karšto lydalo klijai ginklą,plius 20 vnt. klijų lazdelės,BS721-35W

Nemokamas pristatymas, 1pcs 35W Ilgas antgalis su maitinimo jungikliu karšto lydalo klijai ginklą,plius 20 vnt. klijų lazdelės,BS721-35W

Nemokamas pristatymas, 1pcs 35W Ilgas antgalis su maitinimo jungikliu karšto lydalo klijai ginklą,plius 20 vnt. klijų lazdelės,BS721-35W: Naudojimas: tinka visų 6.8-7.5 mm klijų lazdelės. Darbinė įtampa: 110-230V/AC. Darbinė temperatūra: 180~200 laipsniu. Galia: 35 w. Angos skersmuo: 1,8 mm-2,0 mm,ilgis 30mm. Išspaudžia klijų kiekis: 3g~5 g/min. Pakuotės: Gofruoto

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai