18*45mm 100mW 150mW 650nm 655nm 660nm Red Dot Lazerio Diodų Modulis su išorės Vairuotojas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.84

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas

18*45mm 100mW 150mW 650nm 655nm 660nm Red Dot Lazerio Diodų Modulis su išorės Vairuotojas

Specifikacijos Bangos ilgis 655 nm, Darbo Režimas TTL Išėjimo Galia 100mW 150mW Skirtumai darbinė Įtampa 5 V Tarnavimo laikas >5000Hrs darbinė Srovė Tipiškas 200mA Vielos ilgai 300mm darbinė Temperatūra 0-60 centi-laipsnis

Dydis Ø18.0*45.0 mm

Pastaba: moduliai yra išbandytas ir išvesties galia yra matuojama lazerio galios matuoklis prieš išsiunčiant. Nereikia lyginti galia tai viena iš kurių nė vienas-matuojamas lazeriu. Jei abejojate, produkcija, prašome lazerio jūs gavau tikrinamas lazerio galios matuoklis. Jei yra kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes išspręsti problemą artimiausiu metu.

Besram Paslaugos

Pirkimo Patarimai

Prašome perskaityti objekto aprašymą, duomenų lapo arba vadovo prieš naudojant produktus. Jei nesate tikri, susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu ar elektroniniu paštu mums. Mes padėsime jums kuo greičiau.

Siekiant užtikrinti sėkmingą pristatymą, įsitikinkite, savo vardą, pavardę, adresą ir pašto kodą yra išsami ir teisinga ir kad jūsų telefono numeris būtų galima pristatyti susisiekti.

Mes tik laivas patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra atnaujinama. Jei norite pasikeisti į kitą adresą, palikite mums žinutę, prieš tai turite atlikti.

Laivybos ir Sekimo

Pristatymo Būdus ir MAŽDAUG. Pristatymo Terminas

Pakuotės vežamos iš Kinijos Žemyninės

Ekonomikos Pristatymas (Dažnai Nemokamai)

Oro Pašto Mažas Sklypas

Pristatymo Terminas: apytiksl. 10-30 darbo dienų skirtingose šalyse

Standartinis Pristatymas

ePacket teikia EMS

Pristatymo Terminas: apytiksl. 7-20 darbo dienas įvairių šalių

Operatyvus Pristatymas UPS, Fedex, DHL, ar AVS

Mes nuspręs, vežėjas, nes mes turime kontroliuoti siuntimo išlaidas mes tik už apie 30usd už tarptautinės express pristatymas, kurio dažnai nepakanka. Jei neturite specialaus reikalavimo, prašome susisiekti su mumis paskirti jūsų pageidaujamą vežėjas pranešimu)

Pristatymo Terminas: apytiksl. 3-10 darbo dienų skirtingose šalyse.

Stebėjimo Metodas

Mes teikiame sekimo numerį visus užsakymus. Šis numeris bus suteiktas pranešimą arba rašykite kuo paketas, siunčiamas.

Oro Paštu arba ePacket galite stebėti paketą, per savo nacionalinės pašto tarnybos interneto svetainėje.

Už Operatyvus Pristatymas, prašome stebėjimo per Vežėjo interneto svetainėje.

Apie Mokesčių ir Muitų Reikalas

Pirkėjas rūpintis mokesčių arba vartotojo mokestis. Mes nebuvo įtraukti visus mokesčius, kainų ar pristatymo mokestį.

Mes padėsime jums visus galimus muitinės reikalus pagal jūsų reikalavimus.

Kontaktai ir Atsiliepimai

Mes atsaką bet kokiai jūsų klausimus per 24 valandas. Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų. Mes tikrai reikia jūsų paramos, ir jūsų vertingų išsamius atsiliepimus padės ir vadovas daug kitų, pirkti tai, ko jiems reikia.

Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada atlikite gera eBay praktikos susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus. Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

Grąžinimo Politika

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant. Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome mums pranešti per 3 dienas nuo gavimo. Mes galime pasirūpinti pakeitimas jums, jei situacija yra patvirtinta. Ar mes galime grąžinti už jus ir už 25% paslaugų ir aptarnavimo mokestį, remiantis bendros kainos (ne įskaitant laivybos mokestis). Pirkėjas atsiskaito abiem būdais laivybos jei koks nors produktas yra grąžinamas.

3 mėnesių (nuo tos dienos, kai laivybos out), jei yra problema atsitinka, sukelia patį elementą, prašome nedvejodami ją ardyti. Jūs galite jį grąžinti originalioje pakuotėje mums. Mes remonto arba keitimo nauju ir jūs mokate tik už tiek būdu siunta.

powered by

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Galia 150MW
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Įtampa 5V
spalva 100mw, 150mw
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Prekės Pavadinimas laserlands
Du šimtai milijonų vienas šimtas trisdešimt septyni Du šimtai milijonų trijų tūkstančių aštuonių šimtų trisdešimt dviejų
Stilius DMX Scenos Šviesos

Parašyti atsiliepimą

18*45mm 100mW 150mW 650nm 655nm 660nm Red Dot Lazerio Diodų Modulis su išorės Vairuotojas

18*45mm 100mW 150mW 650nm 655nm 660nm Red Dot Lazerio Diodų Modulis su išorės Vairuotojas

Produkto Aprašymas 18*45mm 100mW 150mW 650nm 655nm 660nm Red Dot Lazerio Diodų Modulis su išorės Vairuotojas Specifikacijos Bangos ilgis 655 nm, Darbo Režimas TTL Išėjimo Galia 100mW 150mW Skirtumai darbinė Įtampa 5 V Tarnavimo laikas >5000Hrs darbinė Srovė Tipiškas 200mA Vielos ilgai 300mm darbinė Temperatūra 0-60 centi-laipsnis Dydis Ø18.0*45.0 mm Pastaba: moduliai yra išbandytas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai