Xtremecraft Didelis Žingsnis Kūgio HSS Plieno Spiralė Grioveliais, Žingsnis Grąžtas Skylę Cutter Supjaustyti Įrankis 4-12/20/32mm su Medienos dėžė 3pcs/Set

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.85

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Apie drop laivyba

Sveiki drop laivyba ,mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.Ir mes žinome, kad greitas pristatymas yra labai svarbu,kad jums, taip paprastai, mes išsiųsti savo paketą per 24 valandas po to, kai mes jau sumokėta iš jūsų.

Apie deklaruoti vertė

Dažnai,mes bus padaryti mažos vertės declareation, siekiant padėti jums išvengti mokesčių .paprastai mes skelbiame mažiau nei $10 labiausiai paketą, išskyrus stambius užsakymus.Žinoma, galite palikti mums žinutę, kiek nurodytos vertės yra GERAI jums.

Sveiki lašas laivybos!mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.

Savybės

Hss Gręžimo Karūnos Nustatyti Medžio, Plastiko Ir Aliuminio.

Idealiai tinka naudojant iškirpti skyles įvairių medžiagų, įskaitant plieno, žalvario, medžio, plastiko ir pan.

3Pcs Hss Gręžimo karūnos Nustatyti, kokybės priemonė, skirta darbo vietų ir įvairių dydžių

Titano spalva sumažinti trintį ir šilumos

3 pusių kotai dizainas, siekiant išvengti slydimo, kai chuck

Du fleita, dizainas suteikia greičiau, sklandžiau ir švariau pjauna kiekvienas žingsnis yra aiškiai pažymėtas gylis skersmuo

Idealus, "PASIDARYK pats", "Home" Ir Bendras Statybos/Inžinerinių Naudojant.

Pažymėti:

HSS 4241 gręžimo siūloma naudoti kietumas HRC mažiau 25 pvz., geležies,anglies plieno plokštė, PV plokštės, izoliacija valdyba), draudžiama naudoti gręžimo Nerūdijančio plieno, Jei reikia dirbti, Nerūdijančio plieno ir kitų aukšto kietumo medžiaga, prašome pasirinkti mūsų HSS 6542/M2 HSS gręžimo karūnos. Specifikacijos

Medžiaga: HSS / greitapjovio Plieno

Paviršiaus Apdorojimas: Titano Padengtas Paketų Sąrašas

1x Rinkinį (3 vnt.), grąžtus

Produkto Vaizdas

Pastabos

1.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

3.Pagal mūsų patirtį, Užsakymą patikrinkite sklypų atsitiktinai, apie 0,5-1% sklypų bus patikrintas ir gali imti kai kurių tarifų.

4.Siekiant sumažinti pirkėjo importo mokesčių ar net atleisti pirkėjas nuo importo mokesčių, mes paskelbti elementą su daug mažiau naudos, nei faktinė kaina, kliento sumokėti už prekę.

5.Apatinis deklaruota vertė negali atspindėti visos kainos sumoka kliento ar rinkos kaina apie elementą, ir, galbūt, turi būti tinkamas ne tose šalyse, įvairių specialių tarifų standarto.

Apie Laivybos

1).Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) į PASTABĄ, kai jūs atlikti mokėjimą. Visi daiktai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas, gavus apmokėjimą.

2).Visus daiktus galite užsisakyti turi būti vežamos tik po jūsų apmokėjimo gavimo Trečiasis asmuo (Bankas ) Mes laivas elementą klientams per Oro Paštu,Paprastas Mažas Pakelis, EMS, UPS ar Fedex, pagal realią situaciją .

3).Pristatymo laikas turi pagrįsti skirtingų šalių ir regionų visame pasaulyje. Rusijos federacijos & Brazilija imsis 30-90days už delviery.

Grįžti & Keistis

*Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship. Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

*Jeigu prekės negali patenkinti jūsų poreikius, taip pat galime priimti jūsų grąža. Kurjerių paslaugos, krovinių turėtų būti sumoka pirkėjas.

Grįžti Pastabos:

1.Jei jums reikia kai kurių prekių, grąžinami, prašome būti tikri, kad grįžti prekės ir reikmenys nepažeisti.

2.Jums reikia imtis visų reikalingų logistikos išlaidas grįžta. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

3.Mes pareiškiame, siuntinių, kaip dovana, ne mažą vertę, kad būtų išvengta problemų muitinėje. Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) atgalinis adresas. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

4.Jei jums reikia greičiau siunta, prašome pasirinkti laivybos taip, kaip norite, ir mokėti papildomą mokestį. Arba susisiekite su mumis iš anksto.

5.Nuotraukos dėl fotografijos būklės galbūt turi chromatines aberacijas, jei nesate tikri, apie spalvas,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

6.Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.

Pardavėjas Žada

*Mes garantuojame, kad prekės buvo taikomi griežti kokybės patikrinimus, siekiant užtikrinti, kad prekės gausite geros kokybės.Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai rūpestingai, siekiant užtikrinti saugų pristatymą.

*Jeigu yra produkto kokybė, arba jų dalys, neišsami taip ilgai, kaip jūs galite pateikti atitinkamus aiškinamasis medžiagų, mes suteikti jums su grąžinimo paslaugą.

*Būti visiškai sąžiningas su viską, ką nori žinoti, nr. yra tarp pardavėjo ir kliento. savo perkamąją būti nerimauti nemokamai patirtis. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 23cm x 18cm x 7cm (9.06in x 7.09in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Twist Drill Bit
Naudoti Medienos Gręžimo
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas Xtremecraft
Medžiaga Greitapjovio Plieno
Modelio Numeris Grąžto Rinkinys

Parašyti atsiliepimą

Xtremecraft Didelis Žingsnis Kūgio HSS Plieno Spiralė Grioveliais, Žingsnis Grąžtas Skylę Cutter Supjaustyti Įrankis 4-12/20/32mm su Medienos dėžė 3pcs/Set

Xtremecraft Didelis Žingsnis Kūgio HSS Plieno Spiralė Grioveliais, Žingsnis Grąžtas Skylę Cutter Supjaustyti Įrankis 4-12/20/32mm su Medienos dėžė 3pcs/Set

Apie drop laivyba Sveiki drop laivyba ,mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.Ir mes žinome, kad greitas pristatymas yra labai svarbu,kad jums, taip paprastai, mes išsiųsti savo paketą per 24 valandas po to, kai mes jau sumokėta iš jūsų. Apie deklaruoti vertė Dažnai,mes bus padaryti mažos vertės declareation, siekiant

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai