12 Kalėdų Stilių Didelių Nagų Dailės Vandens Perdavimo Nagų Lipdukai, Decal Santa Sąlyga Sniego Šventąją Naktį Šventė KALĖDOS

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.16

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

12 1 Nagų Dailės Vandens Perdavimo Lipdukas BN229-240

Aprašymas

100% brand new

Tipas: BN229-240

Pilnas Draudimas Vandens Nagų Lipdukai

10 Patarimų, kaip vienam stilių(kaip foto parodyti)

12 Skirtingų lipdukų 1 Didelis Nagų Lipdukas, įrašyti jūsų pinigų, kad sukurti daugiau stiliai

Puikus ir Profesionalus Nagų Specialistas ar Nagų Dailės Mokinys

Pakuotė: 1pcs Didelis nagų dailės Lipdukai

KAIP NAUDOTI

1. Dažų jūsų nagai spalvos jūsų pasirinkimas, kad tiktų lipdukai, kuriuos pasirinkote. Leiskite, kad lenkijos sausas tinkamai!!

2. Jei yra aišku, plėvelės iš plastiko, per priekyje rinkinys, lipdukai, kurį pasirinkote, dabar yra laikas jį pašalinti prieš mes pradėti žaisti!

3. Iškirpti aplink kiekvieną lipdukas, kad jūs norite naudoti.

4. Vieta, kiekvienas lipdukas, po vieną, kai vandens 15-30 sekundžių, kai esate pasiruošę juos taikyti pasirinktą piršto.

5. Skaidrių lipdukas nuo popieriaus ji užsidega. (Manau, kad tai yra lengviau padaryti, tai su mano pirštu patarimas Dab išjungti vandens perteklių atsargiai.

6. Vieta lipdukas labai lengvai ant jūsų nagų poziciją norite jį pasilikti, ir paspauskite įjungti.

7. Jei pastebėsite, kad yra kažkoks lipdukas sutampa krašto nagų, failo šią funkciją, švelniai su bauda nagų failą.

8. Taikyti geros kokybės viršutinį sluoksnį (aišku lako).

9. Gražus nagai, padaryta!

Kliento Pastabos : 1)Jeigu turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais& daiktų, ne gavo, pls padaryti susisiekite su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija. 2)Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga. Bet klausimą bus atsakyta per 24 valandas(išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus. Mokėjimai: 1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). 3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo. Prekių pristatymas ir Įteikimas Terminas: 1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA. 2) Straipsniai bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienos po apmokėjimo baigtas gavo. 3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto(mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų. 4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų. Jei jūs negalite gauti po 38 dienos. Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos. 5) Pristatymas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laiko. 6)Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja . 7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą. Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas. 8) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 9) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Stilius kalėdos
Medžiaga Popierius
Kiekis 1PCS
Modelio Numeris BN
Dydis 18x12cm

Parašyti atsiliepimą

12 Kalėdų Stilių Didelių Nagų Dailės Vandens Perdavimo Nagų Lipdukai, Decal Santa Sąlyga Sniego Šventąją Naktį Šventė KALĖDOS

12 Kalėdų Stilių Didelių Nagų Dailės Vandens Perdavimo Nagų Lipdukai, Decal Santa Sąlyga Sniego Šventąją Naktį Šventė KALĖDOS

12 1 Nagų Dailės Vandens Perdavimo Lipdukas BN229-240 Aprašymas 100% brand new Tipas: BN229-240 Pilnas Draudimas Vandens Nagų Lipdukai 10 Patarimų, kaip vienam stilių(kaip foto parodyti) 12 Skirtingų lipdukų 1 Didelis Nagų Lipdukas, įrašyti jūsų pinigų, kad sukurti daugiau stiliai Puikus ir Profesionalus Nagų Specialistas ar Nagų Dailės Mokinys Pakuotė:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai