Karšto Pardavimo Satino Aikštėje Šilko Šalikas Moterims Išspausdintas Ponios Šalikai Moterų Bandana Pledas Prekės Šalikai, 60*60cm Skara Hijab

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.48

€3.02

-50 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nemokamas Pristatymas 2017 Karšto Pardavimo Satino Aikštėje Šilko Skara Wrap Išspausdintas Ponios Šalikai Moterų Apsiaustas Prekės Poliesteris Šalikai, 60*60cm

Elemento Tipas:Šalikai

Departamentas Pavadinimas:Suaugęs

Šalikai Tipas:Šifono šilko šalikas

Stilius:Mados

Lytis:Moteris

Medžiaga:Satino,Šifono

Šalikai Ilgis: 60cm

Populiarus elementai:Spausdinti

Sezonas:Pavasarį, Vasarą, Rudenį

Šalikas stilius:Mados

Kreiptis:Mados drabužiais kelionės

Spalva Stilius:Retro

Pareigos: Aksesuarai,Mados rungtynės

Dydis:Didelė skara

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3. Siekiant sumažinti taršą aplinkai, mes bandyti kuo labiau sumažinti iš plastiko pakuotės.

Apie Siuntos

a) Mes laivybos visą mūsų daiktų visame pasaulyje per 2-7 dienas TNT/DHL/FedEX ar Kinija paštu .

b) pirmiau tikėtis pristatymo laikas skirtas tik jums nuorodą. Kartais tai gali užtrukti ilgą laiką dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar blogas oras .

Jei jums nepavyko gauti sklypo/produkto laiku,prašome leiskite mums žinoti, mes stengiamės dėl jūsų.

c) Importo muitus,mokesčius ir bet kuriuos kitus muitinės susiję mokesčiai nėra įtraukti į kainą. Pirkėjai, turėtų prisiimti visą atsakomybę už visas papildomas mokestis išlaidomis.

d) Jei jūsų užsakymas yra >$7, mes išsiųsti jūsų prekių Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. Tačiau, jei jūsų užsakymas yra

O tai reiškia, jis nebus sekimo informaciją, gali tekti 20-60 dienų atvykti į jus.Nes stebėjimo tarnyba turi $1,4 kiekvieno sklypo.

Taigi mes turime padėti jums gauti produktai, kurių mažiausia kaina.Prašome palaukti, kol ją kantriai.

Apie Paslaugą

a) Mes siūlome 99.9% visiškai patenkinti visus mūsų produktus. Tai-mūsų garantija jums.

b) Mes priimame visų pagrįstų pakeitimo ir grąžinti pinigus. Prašome susisiekti su mumis pirmą išsamesnės informacijos išspręsti visus klausimus, kad mes galime padaryti jums jaustis patenkintas.

c) Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties,prašome nedvejodami rašykite mums, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

d) pradinis, laivybos mokestis, administravimo mokestis ir draudimo mokestis yra negrąžinamas. Pirkėjai turi būti paženklinti grįžti, laivybos mokestis ir siųsti jį atgal į savo pradinę būklę per 7 dienas nuo prekės gavimo.

Apie Atsiliepimą

a) Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 Žvaigždžių punktas, kaip aprašyta ir bendravimo ir pristatymo greičiu.

b) Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas ! Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Į visus klausimus. Mes susisieksime su jumis per 24-48 valandas! Dėkojame už apsilankyti mūsų interneto svetainėje, mėgautis pirkinių!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Prekės Pavadinimas zeminsolo
Modelio Tipas Gyvūnų
Medžiaga Poliesteris,Šifono,Viskozė
Kaklaskarės Tipo Šalikas
Elemento Tipas Šalikai
Šalikai Ilgis 60cm-80cm
Stilius mados
Modelio Numeris 31033/31023/031-12/31026
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Moteris

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo Satino Aikštėje Šilko Šalikas Moterims Išspausdintas Ponios Šalikai Moterų Bandana Pledas Prekės Šalikai, 60*60cm Skara Hijab

Karšto Pardavimo Satino Aikštėje Šilko Šalikas Moterims Išspausdintas Ponios Šalikai Moterų Bandana Pledas Prekės Šalikai, 60*60cm Skara Hijab

Nemokamas Pristatymas 2017 Karšto Pardavimo Satino Aikštėje Šilko Skara Wrap Išspausdintas Ponios Šalikai Moterų Apsiaustas Prekės Poliesteris Šalikai, 60*60cm Elemento Tipas:Šalikai Departamentas Pavadinimas:Suaugęs Šalikai Tipas:Šifono šilko šalikas Stilius:Mados Lytis:Moteris Medžiaga:Satino,Šifono Šalikai Ilgis: 60cm Populiarus elementai:Spausdinti Sezonas:Pavasarį,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai