2018 Karšto Pardavimo SODAS TIEKIMO - Plastikiniai Konkrečių gatvių dangos Liejimo formos plastikinė gatvių dangos liejimo formos gatvių dangos bloko formos , betono, plastiko liejimo gatvių dangos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.22

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2015 Karšto Pardavimo SODAS TIEKIMO - Plastikiniai Konkrečių gatvių dangos Liejimo formos plastikinė gatvių dangos liejimo formos gatvių dangos bloko formos , betono, plastiko liejimo gatvių dangos

Sodų kelias - tai kelias arba ploto, pastatytas iš akmenų lengvai judėti, taip pat apdaila, apželdinimas. Sodo takai prisijungti visus ryšius ir objektus kartu ir pabrėžti visus grakštumą ir grožį jūsų sode. Naudojant specialios formos, kas gali padaryti rankiniu būdu sodo kelią į jo namus. Nereikia samdyti profesionalų padaryti dabar, pagal sodo kelio visiems! Lengva naudoti - tiesiog maišyti betono! Tai yra sunkiųjų formų - galite bičių panaudota 1500 kartų !!! Jūs galite naudoti ją, kad jūsų driveway - tiesiog reikia 10-15cm bazę. Jūs galite pridėti spalvą, kuri jums patinka. Pagaminta Kinijoje. Savybės:

• Ilgis, plotis, aukštis, forma:

40cm*40.5 cm*4cm

• 9 "akmenys" ant plokštės

• Aukštis "akmenys": 40 mm

• Medžiaga: Polipropilenas

Kaip naudoti šį Konkrečių gatvių dangos Pelėsių statyti kelius:

Žingsnis 1:

Sumaišykite cemento su vandeniu, pagal pakuotės nurodymus. Kai paruoštas naudoti, betono bus nuoseklumą, avižiniai dribsniai, pakankamai storas turėti pranašumą, kai jūs supjaustykite jį su kastuvu.

2 žingsnis:

Užpildykite gatvių dangos sluoksnį, laimėdama betono su kastuvu ir įsitikinkite, kad užpildyti kiekvienoje srityje.

3 žingsnis:

Naudojant gumines pirštines, skleisti betono aplink pelėsių, užpildyti visas spragas, arba mažai taškų. Bakstelėkite pelėsių su savo ranka, pašalinti oro burbuliukus.

4 žingsnis:

Šie kontūrai formą, išlyginti betono, apliejimo toli bet koks perteklius.

5 žingsnis:

Leisti betono nustatyti ne ilgiau kaip penkias minutes, tada kruopščiai pašalinti pelėsių. Kitą ruožas, pasukti pelėsių ketvirtį savo ruožtu, ir, tai vieta, šalia gatvių dangos ką tik baigė, meškeriojimas, šiek tiek, jei kuriate kreivumą kelias.

6 žingsnis:

Po nuomos betono išgydyti per naktį, užpildyti įtrūkimus su purvo ir nuplauna, bet koks perteklius. Drėgnos žemės aplink naujai suformuota trinkeles, siekiant padėti joms įsikurti.

Sodo kelias yra pėsčiųjų tako, arba platformos, kuri buvo nustatyta iš akmenų ir patogiau juda, ir kaip apželdinimas ornamentu. Sodo takai suvienyti visus ryšius ir objektus į vieną visumą ir pabrėžti visus grakštumą ir grožį jūsų sode.

Mokėjimas : priimame alipay čia . Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Pristatymas:

Dėmesio! mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. BŪKITE KANTRŪS! Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. ( Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO )

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai yra paimti iš realios prekės, bet gali tekti kažką panašaus spalvų skirtumas šviesą ir skirtingos partijos, ypač kai modelis parodė nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

Garantija ir Garantija : 12 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu! Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Grąžinimo Politika:

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu, artimiausiu metu, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu. Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas, Kliento patenkinti mums labai svarbi! Kiti Politikai: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti. Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Prašome suteikti mums galimybę slove problema prieš neutralų ar neigiamą atsiliepimą! Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

SUSISIEKITE SU MUMIS:

Pakuotės Dydis 45cm x 45cm x 6cm (17.72in x 17.72in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.65kg (3.64lb.)
Medžiaga grindinio pelėsių
Mokestis Vienetas grindinio pelėsių
Gaminio Dydis 40*40.5*4cm

Parašyti atsiliepimą

2018 Karšto Pardavimo SODAS TIEKIMO - Plastikiniai Konkrečių gatvių dangos Liejimo formos plastikinė gatvių dangos liejimo formos gatvių dangos bloko formos , betono, plastiko liejimo gatvių dangos

2018 Karšto Pardavimo SODAS TIEKIMO - Plastikiniai Konkrečių gatvių dangos Liejimo formos plastikinė gatvių dangos liejimo formos gatvių dangos bloko formos , betono, plastiko liejimo gatvių dangos

2015 Karšto Pardavimo SODAS TIEKIMO - Plastikiniai Konkrečių gatvių dangos Liejimo formos plastikinė gatvių dangos liejimo formos gatvių dangos bloko formos , betono, plastiko liejimo gatvių dangos Sodų kelias - tai kelias arba ploto, pastatytas iš akmenų lengvai judėti, taip pat apdaila, apželdinimas. Sodo takai prisijungti visus ryšius ir objektus kartu ir pabrėžti visus grakštumą ir grožį jūsų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai